Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 16.08.2025 in Повідомлення

  1. 3 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Сьогодні відкрили сезон кукурудзи. Тут Ракель і Оверленд. Ракель ну дуже солодка, аж занадто.
  2. 1 point
    Якшо дрібними шматочками та ще й без шкурки, і варити кілька хвилин, то, звичайно, вийде джем. А якщо заморочиться - порізати скибочками (для естетики), шкурку не знімати, викласти це все в ємність, засипати цукром. Хай пустить сік. Потім його закип'ятити і влити у шматочки, перемішати. Хай стоять, поки не охолонуть. І таку процедуру зробити кілька разів. На останній раз можна у сироп добавити трохи желфіксу. Тоді янтарні ціленькі скибочки будуть плавати у густому сиропі. Ну то вже кому що подобається.
  3. 0 points
    Таня, може так само і зварю. Спитаю сина, що хоче. В нас на півміста відключають воду на 2 доби. Ото буде мені сьогодні і завтра веселуха на роботі... хоч би не впасти...
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×