Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.05.2025 in all areas

  1. 1 point
    Сьогодні зрання були на закупі в Варусі, півдня розбирала м*ясо та готувала. Запікла рибину кефаль, дуже сподобалася. Купила в рибному, була якась акція, вхопила передостанню, бо остання була здорова і не влізла б в морозильний ящик. Ще зробила дуже смачне блюдо з кабачка та шампиньонами. Вові дуже сподобалось, буду таке часто робити, він дуже любить кабачата в любому виді. Купила сьогодні ще стегно індика на 1,5 кг, замочила в соленаді, запіку післязавтра. Замаринувала курячі крильця, завтра нажарю. Я їх страшне як полюбляю, а Вова з курки їсть тільки філе і стегна, не вміє їсти м*ясо з кістками. Ото буду сама насолоджуватися дома два дні, бо в середу йду на роботу і вже таке не зможу їсти.
  2. 0 points
    Магда

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Значить так) На сніданок Вафлі на залишках закваски, яйця з ріденьким жовтком з авокадо та тунцем. На обід напекла Хліба на залишках закваски, наварила Рибна юшка та стушила гречаники На перекус були біляші на Тісті для піци на залишках закваски (совалося в холодильнику занадто довго, а піци не захотів ніхто), нормальні біляші вийшли, підходить це тісто і для них А на вечерю буде свинина з Карамелізованою морквою та салатом з руколою, без десерту) Якось так, вихідні вдалися) Якось після всеночної тривоги захотілося відвести душу і приготувати чогось смачненького, та й на завтра якцапи вкотре лякають якоюсь своєю пукавкою, потрібно бути максимально підготовленим та врівноваженим) Надіюся, все, що від них вилетить - у них же і приземлиться.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×