Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 04/27/24 in all areas
-
9 points
Кухонні посиденьки (балачки)
musinka and 8 others reacted to РАДУШКА for a post in a topic
Я його ЗРОБИЛА! Це дуже смачно! Єдине що... колір такий собі... Зеленкуватий. То я додала куркуму. Вийшло саме те. Рецепт оформулювати нема коли. Замахуюся з щоденним поливом. Тут напишу, якщо можна. Спекла бакли, виковиряла та блендернула. На пательні спасерувала цибулю, додала туди пару падалішних яблук, потім печінку курячу (трішки порізала). Коли печінка вже була готова, посолила, дала трішки вихолонути. Потім до блендеру, потім змішала з баклами, ще раз блендернула вже з куркумою. Дуже смачно! -
9 pointsДівчата, трішки краси нам в стрічку. Сьогодні були у справах за містом, я помітила поле люпину. Не змогла стриматись, зупинилися, я нарвала букет. Довго ще їздили, квіти парилися в розкаленій машині в таку жару, а приїхали додому - я відразу підрізала кінчики і поставила у вазу. Вже двічі доливала воду, квіти випивали її, але піднялися і ожили. Тепер не налюбуюся, з кухні вийти не можу).
-
8 pointsНу раз пішла така гулянка, то я до пончиків Світлани виставляю суші чи роли (як правильно не знаю, тому не кидайте тапки ). Робила на день народження сина, бо йому окрім цього нічого не потрібно було готувати. А так як перед його днем народження у точці де звичайно ми замовляли ці штучки виявили сальмонельоз, то мамі прийшлось самій навчитися крутити їх. І скажу що це виявилося дуже просто, смачніше і по коштам в двічі дешевше, тому зараз я часто роблю їх.
-
8 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Lika_N and 7 others reacted to musinka for a post in a topic
Мої щирі вітання БПЛА подавлены, упали обломки. Но эвакуацию проводим, детонацию и пожар фиксируем Як виглядає прозріння ( как выглядит прозрение) Пізно, хохли вже озверели -
8 points
Пиріжки з чим завгодно
Справжня господиня and 7 others reacted to Фрекен Бок for a post in a topic
Склад: Масло вершкове 200 гр (мʼяке) Сметана 200 гр Борошно 3-3,5 ст. (приблизно 450 гр) Сіль 1/2 ч.л. Цукор 1/2 -1 ст. л. Метод: Масло перетерти з борошном, додати сметану з сілью та цукром, швидко вимісити тісто. Воно еластичне, приемне, не липне до робочої поверхні та рук. Положити в холодильник приблизно на годину. Після чого можна формувати пиріжки. З цієї кількості тіста виходить 15 кружечків вагою 60 грам, діаметром 10-11см. Начинка будь-яка улюблена. Соковита, але не мокра. Зверху пиріжки змастити яйцем. Випікати при температурі 180-190*С 20-25 хвилин. Подавати краще холодними. Рецепту сто років. У моєї літньої колеги він називався її фірмовим)) Але він з книжки Лемкуль «Святковий стіл»)) Обставини змусили його згадати та він реально залетів! Якщо раптом не знаєте, спробуйте. Мої варіанти начинки: 1)фарш, обсмажений с цибулею, морквою та зірою. 2) цибуля, гриби та картопля. Картопля дрібним кубиком бланширується в гарячої солоній воді, додається в гриби, яки обсмажені з цибулею і трохи протушковується разом. -
8 pointsА я люблю і кабачки, і баклажани) Тільки баклажани я жарю язичками, потім змащую майонезом з часником, кладу помідорчик і листочки петрушки і так закручую в рулетик. Та давно такого не робила, бо зажирне вже таке їсти. Оце нагадала - запечу на грилі баклажани та накручу на вечерю)
-
8 pointsІ я сьогодні гралася з перцями) Закрила тільки що аж 8 маленьких баночок Конфітюр з гострого перцю з апельсином. А потім взяла і вишкребла каструлю та облизала велику ложку, якою мішала та накладала конфітюр в баночки :) Було смачно, перших півтори хвилини... Сиджу тепер з розчепіреним ротом, сльози вже висохли, а в роті ще все пече і горить) Піду, мабуть, сметаною заїм, чи якось так)
-
8 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
fronya40 and 7 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Ось тільки напекла! Тільки витягла з духовки і вирубили світло! Вспіла!!! Фоткала вже з ліхтариком в руці, ще гарячі. Рогалики дуже смачні, повидло малинове магазинне. -
8 points
Кухонні посиденьки (балачки)
irysska and 7 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Сьогодні на базарі набрала помідор рожевих по 20 грн! Нормальні добрі помідори, взяла що було в ящику десь 5-5,5 кг. Пішла в Варус, набрала синіх по 20 і наварила першу партію свого соте. Зазвичай я його роблю у вересні або жовтні, коли повно дешевих овочів, але по таким цінам я не встояла. Ще й огірків взяла по 35 дуже добрих, останні були, зараз закатаю в банки. В нас огірки самі красиві по 60, та хай їм грець за таку ціну. -
8 points
Наші улюбленці
musinka and 7 others reacted to Natali06 for a post in a topic
Ох, Наталочко, як я тебе розумію…. Третій день без роутера… ні інтернета , ні телевізора… хто винен пояснювати не треба) зате яка тиша) Якось пристосовуюсь до телефону. -
8 points
Наші улюбленці
lana19 and 7 others reacted to Natali06 for a post in a topic
Ти не ти, коли спекотно) улюблене місце нашого Біма) -
8 points
Кухонні посиденьки (балачки)
tasata and 7 others reacted to musinka for a post in a topic
Поки сайт працює трохи фастанусь своїм поповненням на кухні. А то вже тиждень стоїть, а як не зайду , не працюємо. Давно хотіла гриль. но як подивлюсь на ціну Phileps, утру сльозу і виходжу з магазина. 6-7 к. грн це для мене занадто. А тут зайшла на Розетку зовсім за іншим глянуть, і потрапила на гриль Cocotec. Бренд Іспанія, но зроблено Кітай для Європи. Глянула на ціну - 2 к, с доставкою 2.2. Почитала отзиви і одразу і заказала. Чоловік в шоці, каже рашисти наступають, може тікати прийдеться, що ти гриль за собою потягнеш? Побурчав і упокоївся. Оце вчора бедрушка замаріновані гриліла, як шашлик вийшло -
7 pointsВчора у саду отримала шоковий шок, а справа була ось яка: відкрила я будинок і коли заходила в нього, то щось чорне полетіло попід стелею, звісно я давай кричати-верещати, вискочила із будинку, вирішила що то кажан. Трохи на вулиці заспокоїлася, треба ж всеодно якось у середину зайти і взяти інструменти. Потихеньку захожу і на стелю дивлюся у всі чотири ока і бачу що то горобець , який потім вилетів на вулицю. От як він міг потрапити у будинок? І чим він харчувався тиждень навіть якщо припустити, що залетів минулого разу як я була у саду? Оглянула весь будинок, ніяких дірок та отворів на вулицю не знайшла. Зараз пишу і самій смішно, а вчора труханула добряче .
-
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Дяна and 6 others reacted to спокусницЯ for a post in a topic
Мама робила смажені баклажани так. Оці шайбочки смажених баклажан, трішки майонеза з часником, кільце обсмаженного перцю ( це ще потрібно було підібрати перець, який по діаметру підходить!) В ньому смажена морквочка з цибулею, зверху шматочок помідори і знову майонезік з часником. Було гарно, смачно але я на такий садомазо не здатна, тому спростила. На шайбу смаженого баклажана, змащену майонезом з часником, викладаю ложку суміші смаженої моркви, цибулі, грибів, перця + мілко нарізана помідорка. І зелень зверху . -
7 pointsКажуть що коти це вода і як в таке не повірити? От як оця морда змогла просунутися між вазами з квітами і не перевернути їх, притому, що зверху висить телевізор, який не дає йому розігнутися, а кругом 4 вази близенько друг до друга наскільки квіти дозволяють.
-
7 points
Наші улюбленці
lana19 and 6 others reacted to Наташшшка for a post in a topic
Наші(нЄ, синові) в данний момент. Ну прям лапушечки усі-пусі... З жахом чекаю ночі. Око вже сіпається. -
7 points
Наші улюбленці
УкраІнка and 6 others reacted to Наташшшка for a post in a topic
Поки писала повідомлення, коти ввімкнули опалення!!! Це жах, коли вже їх заберуть?! Наша - сама чемна! -
7 points
Фезелек
irysska and 6 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Ингредиенты: Кабачки Цибуля Сметана магазинна 100г або більше Сіль Борошно або крохмаль Часник Кріп Метод На сковорідці присмажуємо цибулю до легенької рум'яності, не даючи засмажити. Як цибуля дійшла до потрібної кондиції, вивалюємо до неї натертий на великій тертці кабачок-кабачки, солимо і на середньому вогні тушкуємо це хвилин 25-30. Туди додаємо магазинської ріденької сметани грам 100 або більше. Залежить від бажання. Сметана потрібна саме магазинна з кислинкою, всякі там прісні йогурти-шмогурти не дуже звучать. Ну, або йогурт із кислинкою. Тушимо далі, зрідка помішуючи, хвилин 5-10. Якщо вийшло дуже багато рідини, то можна додати трохи борошна або крохмалю для зв'язування. Але страва повинна бути доволі рідкою, бо її в Угорщині їдять ложкою. Охочі можуть для пікантності всипати часник. І в кінці обов'язково кріп, ось неодмінно кріп! Жодних там петрушок, тільки кріп! Все. На фото це ще ніхто не їв! Просто у страви такий непрезентабельний вигляд, що не скажеш про його смак. Я спеціально поклала порцію на тарілку яскравішу для привернення уваги, інакше всі просто пройдуть повз. Страва з Угорщини популярна на Західній Україні, звідки мене з нею і познайомили багато років тому. Кабачки. Вони самі, моїм чоловіком палко кохані. Рецепт дуже простий. Здавалося б, фігня фігней. Але це тааак смачно! Готую цей Фезелек уже років 10, чоловік їсть, як підірваний! Навіть нелюбителі кабачків це їдять, тільки треба змусити зняти пробу. На фото я сьогодні утилізувала туди 4 величезні печериці. Вова сказав, що сковорідку він їстиме завтра один. Смачно ж! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 855 -
7 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
УкраІнка and 6 others reacted to Natali06 for a post in a topic
Ще покажувам юну» інтригантку») Ви тільки подивіться, що накрутила) Тоффі.Перша квітка. -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
tasata and 6 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Я тобі розкажу, ми з Нелею про одне говоримо. Жовток розколотити з водою. В магазинний жовток треба додати 1-2 ч. л. води. Спочатку 1 ложечку, пензлик підняти і дивитися, щоб стікало не цівкою - то ще густеньке, додати ще пів ложечки води. Стікати повинно частими крапельками, то додавати ще водичку. Мені досить 2 ч.л. Якщо жовток з домашньої курки, то він густіший за магазинний. Води може і 3 ложечки піти. Ото такою рідиною мазати пиріжки, витримати їх десь хвилин 10 і тільки потім в духовку. Кірочка на них получається дуже красива, тонесенька, глянцева. Отака наука в тих пиріжках. А ми завжди мазь-мазь і в духовку. А тепер я роблю красивенні! -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 6 others reacted to musinka for a post in a topic
Я в відпустці з завтрашнього дня. А 22. 06 на поїзд і до Києва! -
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Lika_N and 6 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Спробувала пекти отаке ТРДЛО. Це не матюк, це чеська-польська-румунська-щехтознаяка випічка дуже в них популярна. Знайшла перший-ліпший рецепт в ютубчику, зробила. Ну перший млинець як завжди комом. Цей досвід виявився дуже смачнющим, Вова досі гризе оті тринделики і каже, щоб пекла частіше. -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 6 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Я дуже рада, що хожу на роботу. Хоч між людей, не вдома в чотирьох стінах. Вже познайомилася з деякими, здоровкаємося. Багато переселенців з Донбасу, Херсону, вони мені розказують про війну. Один старичок з Маріуполя жив місяць у Драмтеатрі, дуже хворів там на протягах, потім його син вивіз до Дніпра. А через 10 годин, як він виїхав, туди впала бомба. Є з Торецька, Рубіжного... жах. А в мене на роботі з*явилася не просто газована вода на розлив, а й з сиропами! Мохіто, лимонад і дюшес. Сьогодні заходила на роботу, хазяйка показала, як і скільки наливати. Випили з Вовою півлітра дюшесу, смачно! Завтра йду на три дні. -
7 pointsВсе нормально, світло виключали по районам, зараз уже скрізь є. Дякую за турботу.
-
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 6 others reacted to Справжня господиня for a post in a topic
Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до вашого дому! Смачної Паски, довгої ковбаски, Твердого холодця, крутого яйця, Смачного хрону, міцного самогону! Христос Воскрес!
-
Newsletter