Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 07.11.2024 in all areas
-
9 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Олька and 8 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН. Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно! А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло. -
8 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Справжня господиня and 7 others reacted to Магда for повідомлення в темі
А я сьогодні нарешті хліба напекла -
8 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 7 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Сьогодні був борщ, а до борщу пампушки з часником -
8 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 7 others reacted to Olima for повідомлення в темі
В холодильнику лежала минулорічна гречка, то я сьогодні йшла біля м'ясного магазину, то купила шматочок м'яса і зробила гречаників. Гречка врятована, гречаники майже з'їдені -
8 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 7 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Ось це 💯 %. Повихваляюсь і я своїм надбанням. Любимо ми пити чай з великих чашок гігантів. Сучасні чашки всі якісь незграбні, а чашки радянських часів коштують як крило літака. І ось 2 тижні тому мені випадково попалася об'ява про продаж таких чашок за символічну плату, плюс вони не були у споживанні, сервантне зберігання і до того ж жіночка продавала їх аж 6 штук. Я купила всі 6, тепер у мене буде запас, можливо пару штук на подарунок піде. Коли шукала, то дешеві не попадалися, а коли вже рукою махнула і ось така вдача. Дуже задоволена такими чашками, хоть щось зараз принесло задоволення. -
8 points
Пляцок-наполеон с заварным кремом и вишней
цифра and 7 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Сьогодні в моєї хазяйки з роботи день народження. Я зробила їй в подарунок цей торт. Заварна частина торту знову вийшла рідкувата, але я додала 2 пакетика загусника вершків Д1р Оеткер, стало набагато краще. Масла додала 320 г, крем бомба! Зараз Юля приїде забере тортік, попрошу зробити фото розрізу. Хотіла зробити напис шоколадом "З днем..." , але... Вова, привіт! І в 9 вечора після роботи ляпала зверху що знайшла в магазинчику поруч. Вага 2,4 кг, висота торта без прикрас 6,5 см. Вова зранку з чаєм доїдав обрізки і мружився як той котик. Анжелочко, вкотре від мене велика дяка за цей рецепт! Він неперевершений! -
7 points
а-ля Чизкейк
fronya40 and 6 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Ингредиенты: Яйця - 4 шт. Цукор - 60 гр Шоколад - 200 гр Крем-сир - 250 гр Яйця взбити з цукром, додати вершковий сир, ще трішки взбити, влити розтоплений шоколад, розмішати. Форму вистелити пергаментом, перелити масу, злегка постукати по столу. Випікати при 150 градусах 40 хвилин. Все Останнім часом мені в інсті часто трапляються різні рілзи з швидкими і легкими рецептами. Я рідко отак беру і , як тільки побачила, - відразу і зробила, особливо якщо це не рецепт якогось відомо шеф-кухаря. А тут листала стрічку, попався цей рецепт, я навіть не запам'ятала автора і сторінку( В оригіналі автор пропонувала використовувати сир філадельфію, я ж взяла той сир, який був у мене в холодильнику) Я дуже люблю крем-сир "Фіта" від Good Milk, в синенькій упаковці, коли натрапляю на знижки, а на нього вони бувають часто, набираю з запасом - люблю додавати його в свіжі салати. От і зараз я взяла цей сир. Все інше не змінювала, та там і змінювати більше немає чого) Я випікала в формі 24 см. І я таки рекомендую цей рецепт, такий собі чізкейк нашвидкоруч. Дуже смачно, легко і в приготуванні, і як десерт, майже дієтично) Ми тільки що після вечері ледь весь і не приговорили, я вже думала, що не буде чого фотографувати) -
7 points
Підчеревина від Марії Михальченко
fronya40 and 6 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Ингредиенты: Підчеревина полоска 800 гр 2 чайні ложки копченої паприки 1 ч.л. паприки 2 ч.л. сухого часнику 1 ч.л. сухого кропу 1 ч.л. чорного меленого перцю 1 ч.л. червоного меленого перцю 0.5 ч.л. італійських трав 1 ч.л. коченої солі + звичайна сіль (я даю тільки зіичайну кам'яну) Почеревину розрізати на два однакових шматки, обваляти в суміші спецій, щільно замотати кожен шматок окремо в пергамент, а потім ще в фольгу. Залишити маринуватися в холодильнику на ніч. В скороварку-мультиварку налити води, аби не діставала до вставки, яка для готуванні на парі, вкинути туди ще лаврового листка та перцю-горошку, на вставку викласти почеревину, отак, як є, в пергаменті і в фользі і готувати під тиском 45 хвилин. Коли пройде час, тиск не спускати, лишати вихолонути в скороварці до кімнатної температури, потім перекласти в холодильник на пару годин. І все, можна їсти. Це рецепт Марії Михальченко https://www.instagram.com/p/C_UdAdKxsuI/?utm_source=ig_web_copy_link, фото теж з її, пізніше додам своє. Частенько користуюся цим рецептом, особливо зараз з відключеннями світла добре мати смачний шматочок в холодильнику. Сало виходить ніжне, роботи та уваги вимагає мінімум, рекомендую. -
7 points
Сочники Кропивницькі
fronya40 and 6 others reacted to Pitochka for повідомлення в темі
Ингредиенты: Тісто: 2ст. борошно 1 яйце 100гр. маргарину 1\4ч.л.солі 1ч.л. соди (оцтом) 0.5ст.цукру 4ст.л. сметани Начинка: 200 гр.творога 1ст.л.цукру 1білок 1ст.л.борошна Метод Для тіста. Маргарин розтопити. Змішати всі продукти.вимісити тісто, що б від рук відставало. Розкачати, вирізати блюдечком кола, на кожне - начинку і скласти навпіл. Краю защипнути. Змастити жовтком. Пекти при 200' С до рум'яної скоринки. М'яке пісочне тісто, начинка - супер) Україна Війна росії з Україною День 1002 -
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Дяна and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Знову улюблені Вовині ватрушки, 20 штук. Ото вже одну поцупив . Чебуреки були чи не показувала? І бабка з сиру кисломолочного та рису, смачна! -
7 pointsБулЬкі)) В мене як сніг,так булки..сердце радую))
-
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
Дяна and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Запікала індичу ногу, дуже смачно вийшло. Чогось я їх раніше не брала. Накрутила в заморозку бендериків, трошки пожарила і їла з сметанкою, смачно! Пекла лимонний кекс, дуже смачний! Варила суп з лососевих хребтів, смачнющий, Вова завжди зимою просить. Пекла булки Осине гніздо, одна форма пішла до хазяйки з роботи на згадку про мій рік роботи з нею. Ще робила пельмені та солила скумбрію, навіть не знаю, що смачніше. От якось такось... -
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 6 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Пропадає своя капуста, тому вирішила хоч наквасити її, хоч так довше постоїть. А ще в фейсбуці попався шоколадний кекс, то вирішила спробувати його приготувати, не поганий вийшов. -
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 6 others reacted to Наташшшка for повідомлення в темі
В мене сьогодні зелений борщ і шкідливі смажені м'ясні млинці Ну ще крекери і медове печивко, але то вже не нам -
7 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 6 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Вітаю з Новим роком! Бажаю нам всім в цьому році нашої Перемоги і миру, спокійного і щасливого життя! Аби всі повернулися додому живі-здорові! Діліться, хто що цікаве та смачненьке приготував на новорічну ніч, чим відволікалися від новин. Я таки зробила декілька своїх стандартних закусок та салатів До буряка з сиром зробила горіхово-часничний соус, зверху додала замороженого базиліку з оливковою олією та сіллю. Меренгового рулета я так і не спекла, таки я лінива дупця -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Шо, спите ще? А деякі (пошепки - Я) вже роботу працюють. І навіщо ото сьогодні тут до 8 вечора сидіти я не знаю, можна було взагалі з обіду вийти. На вулиці 2-3 людини, все навкруги зачинено, навпроти мене кіоск ковбасний і той не працює. Одна я як дунька. Ну і ладненько, гроші свої зароблю за зміну. Вчора прибігла з роботи о 18-20 і скоріш ту качку запікати, салати рубати, торта мазати... Ми з Вовою завжди сідаємо проводжати старий рік десь о 19-30 чи 20 годин, а тут качка ще сира, кров іде, то я на стіл метнула що готово і так їли. Потім Вова дотерпів до 23 і все, звалився спати. А мене чомусь жор пробрав, то я вночі відірвала від тої качки крила і сиділа смакувала під промову Зелі. А потім спати завалилася. Зранку вже ту качку порізала, смачнюща!!! А тортик, тортик...!!! Піду в тему спасибку понесу. -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Дяна and 6 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчата, дивіться, який подарунок я собі зробила на Різдво. Ну скажіть , вони чудові?) Виробник Буди, сільнички -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 6 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Сьогодні на вулиці так скверно( так казала моя бабця) і ось така птаха прилетіла погрітися. Чи просто посидіти) чесно кажучи, перший раз бачу. Мабуть що з самого Хогвардсу) 470039219_8727799413997574_6058527562292110501_n.mp4 -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 6 others reacted to Olima for повідомлення в темі
Добре мати гарних сусідів у прямому сенсі цього слова . Ось що мені подарувала моя сусідка щоб у мене всю зиму була петрушка, ще й цибульку вона туди встромила . -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Natali06 and 6 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Хочу поділитися маленькою радістю від покупки, на тому тижні надибала такий гарнюній глечик в інтернеті, так він мені сподобався, такий милий) І я таки його купила, сьогодні після відбою тривоги забрала на пошті. Так і бачу в ньому букет польових квітів -
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
В нас перший сніг.... вночі був з дощем, зранку де-не-де ще лежав, і на деревах на листях теж. Холодно, на роботі сиджу теж не курорт. А на лоджії квітне моя петунія! Досі ще квіточки вибрасує, не так рясно, як влітку, але є. Я її купила на початку травня вже квітучою і от досі вона нас радує. -
6 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 5 others reacted to Магда for повідомлення в темі
У мене на такі випадки стандартний набір: Фаршировані яйця (чим завгодно, від банальних шпрот до авокадо з печінкою тріски) Рулетики з огірка з вершковим сиром і червоною рибою (огірок порізати довгими слайсами, промокнути від соку, намазати вершковим сиром типу філадельфії, покласти солону червону рибу, закрутити рулетиком) На шпажці: кубик шинки, брюсельська капуста, приварена і обжарена на вершковому маслі в сухарях і кубик сиру Канапка з кружочка (шайбочки) відвереного буряка, по розміру кружочка моцарели, шматочка оселедця і посипати зеленою цибулькою -
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
inucya and 5 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Ось. Ще є кавник і цукерниця, але ми ними не користуємося, то вони заховані на найвищій полиці, туди я сьогодні зі своїм прибиранням не дійшла) -
6 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 5 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Ну ти глянь на неї! Знов за рибу гроші! Мрія - вона на те і мрія аби збуватися! 70 тищ.! А OLX навіщо?! А купа сайтів, де продають вживані речі? Я ж не кажу, що потрібно життя покласти і зуби поряд на полицю і піти зараз негайно купити той тістоміс! Просто потрібно самій собі усвідомити, що в житті все можливо, а там дивись - і попадеться якесь вигідне оголошення. Або, на приклад, ти виграєш якийсь гранд, купиш той тістоміс і відкриєш свою мініпекарню. Та в житті все може статися, потрібно лише мріяти як про щось реальне, а не як про те, чого нічого не може бути. Хух! (витирає піт з чола...) -
6 points
Що ми їмо сьогодні? А що завтра?
inucya and 5 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Сьогодні в нас не було світла з 10 до 17, а в сина є. Так я не гаяла часу, пішла до нього і наварила супу, нажарила печінки та натушила гомілок. Прийшов ввечері з роботи, довольний. А я бігом додому, дали світло о 17 до 19. В мульті зварила кашу Артек, м*ясо ще зранку тушкувала. І так захотілося мені жарених пиріжків! А начинки ніякої, і готувати часу нема. Так я зробила з густим варенням, в холодильнику давно банки тіліпалися. Одне айвове як повидло, друге так і не змогла разгадати, наче слива. Вийшло 10 пиріжків, я зразу 2 влупила з чаєм. Завтра йду на роботу, три дні робити, пиріжечки візьму з собою. А позавчора знову пекла Вові ваХлі, це за 3 дні друга порція. Вже з*їв.
-
Newsletter
