Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 01.11.2025 in all areas
-
7 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and 6 others reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Дівчата, сьогодні трапилося маленьке диво. Знайшлася сусідська кішка Соня, яка зникла зразу після ракетної атаки 20 вересня! В той день сусід з моїм сином шукали її по всій їхній квартирі, підіймали дивани, меблі тощо. Кішки не було ніде! Сусіди шукали її і на вулиці, думали вона вилетіла в вікно при вибуху, шукали і розпитували всіх... Тамара розвісила повсюду обяви з її фото... Пройшло вже 42 доби, сусіди вже не сподівалися ні на що... Під*їзд аварійний, ніхто не живе, квартири закриті, немає води і світла, інколи люди приходять за речами... І раптом сусіди Тамари з другої сторони прийшли сьогодні в квартиру і побачили в себе в квартирі цвітну кицю, яка миттю зникла В ВІДДУШНИКУ ВАННОЇ КІМНАТИ!!! Отак знайшлася кицька Соня! Сусідка рада до безтями! І от що могла їсти та пити кішка в порожніх квартирах 42 доби??? Диво! -
6 pointsЗавершуємо сезон королевою осені - хризантема.
-
5 points
Паста из соленых перцев чили
Наташшшка and 4 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую! -
5 points
Яблучний смаколик
Наташшшка and 4 others reacted to fronya40 for повідомлення в темі
Інгредієнти : 700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками) 250 гр води Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила. 70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка. Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе. І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне. Так що рекомендую !!! -
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі. Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати. -
2 points
Паста из соленых перцев чили
Elenka and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Дівчата, як я пропустила таку пасту? І перця в цьому році у мене було дуже багато, і назакривала різні рецепти, а пасти не бачила. Тепер чекатиму наступного року -
2 points
-
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and one other reacted to РАДУШКА for повідомлення в темі
напис крейдою на паркані "одна людина+одна кішка", незамкнена хвіртка та двері до хати (досі замикаю тільки, коли йду з дому кудись), відкриті (притукнуті) двері та вікна... реалії мого життя -
2 points
Сметанник в мультиварке PANASONIC SR-TMH10
Справжня господиня and one other reacted to fronya40 for повідомлення в темі
Светуль,так,я його тільки що спекла. Просочила шоколадним сиропом,вершковий крем. Стоїть в холодильнику,чекає на мене ❤️ -
2 points
Сметанник в мультиварке PANASONIC SR-TMH10
Natali06 and one other reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Таня, як вчасно! Тільки сьогодні мені Вова нагадував про сметанник, просив спекти. А в мене і в старого Панаса випічка працює доси, от і зроблю. Я ще в ньому люблю пекти медівник від Шули, теж дуже гарний! -
2 points
Сметанник в мультиварке PANASONIC SR-TMH10
Natali06 and one other reacted to fronya40 for повідомлення в темі
Дівулі,хочу нагадати вам про це диво. Коли до нестями хочете солодкого..в нема часу, фантазії,чи просто банально лінь...і тут на допомогу приходить цей рецепт - бажаєш з кремом - супер,бажаєш просто - теж смакота. В можна одним листом в духовці,порізав на частини - і супер! Це смакота.❤️❤️❤️ -
1 pointО, клас! А я в інсті бачила рецепт і все ніяк не спромоглася зробити, вже і яблука була купила, та так і руки не дійшли випробувати. А тут нарешті живий справжній приклад і відгук! Дуже апетитно і заманчиво на фото виглядають, прям яблучні хмаринки. Тепер обов'язково зроблю!
-
1 pointТак , переживемо , цю кляту орду! І от тоді вже відірвемося по повній) всього напечемо !
-
1 pointНаталочко, дуже рекомендую цю халу! Без всіх тих танців з бубнами, все просто , а результат супер! Ніжна, волокниста , прямо тане в роті) Та і плетіння я вибрала саме просте. Але мені дуже воно подобається. І мені здається, що запороти його неможливо. Головне джгути роби рівні, без потовщень . Спробуй, дуже хочу почути твою думку.
-
1 pointА в мене цього року виріс головач. Не стала зрізати, бо був несильно великий. Десь з голівку малюка. Дочекалася стиглості та розчавила. Може ж розмножиться? Внесу на теє місце сухого конячого гною.
-
1 pointНе чекали? Я знову з печінковим тортиком, вірніше з двома. Пекла на двох пательнях з різними діаметрами, тому вийшло два торти: маленький і побільше Світлана, знов дякую за цей рецепт. Ніколи не підвів мене, смачно, швидко і всім подобається
-
1 pointЛєночка, несу тобі величезну подяку за рецепт! Не розмінювалася на дрібниці і зробила відразу дві порціі!) Бо це смачно! Мммм) раніше купувала цей соус, а зараз , завдяки тобі буду мати свій) та ще й набагато корисніший і смачніший. Дякую, моя люба! 😘 зараз трохи на роздоріжжі… думаю чи ще зробити дві порціі🤔😂
-
1 point
Ікра баклажанна з овочами
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Игорь, на дно стелю пергамент и все хорошо. -
1 point
Ікра баклажанна з овочами
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Елена, дякую за довіру. Сподіваюсь, що взимку буде смачно. -
1 pointСвета, спасибо за рецепт! Очень вовремя. Понравился способ приготовления и пропоции, приготовила.Запекала баклажаны и перец на чугунной сковороде под крышкой. У помидор шкурку тоже сняла. Получилась нежная икра.Закрыла 4 баночки по 0.5 л.
-
1 pointТой хоч в чоботях, хоч в гіВностерці поїде, його там радісно зацілують в дупу.
-
1 point
-
1 point
Торт печінковий
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Оля, дуже красиво зробила. Хай смакує! -
1 point
Торт печінковий
fronya40 reacted to Справжня господиня for повідомлення в темі
Оля, дякую за гарне фото. Дуже приємно, що рецепту не зраджуєш. Я цей рецепт знайшла на якомусь сайті дуууже давно і пам*ятаю, що там була приписка знизу "гости мои стонут над ним, как чайки!"От ця приписка і вирішила, що я ризикнула і зробила рецепт. І таки правда, "стонут как чайки"! -
1 pointАнечка, приготовила сегодня такие оладушки. Получились высокие и пористые. Использовала вот такую штуку. Пробовала первый раз, т.к. у нее большой диаметр и на стандартную сковороду не подходит. Жарила в Мастер шефе Либерти - это на подобии электросковороды.
-
Newsletter
