Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/24/24 in all areas

  1. 7 points
    Поки сайт працює трохи фастанусь своїм поповненням на кухні. А то вже тиждень стоїть, а як не зайду , не працюємо. Давно хотіла гриль. но як подивлюсь на ціну Phileps, утру сльозу і виходжу з магазина. 6-7 к. грн це для мене занадто. А тут зайшла на Розетку зовсім за іншим глянуть, і потрапила на гриль Cocotec. Бренд Іспанія, но зроблено Кітай для Європи. Глянула на ціну - 2 к, с доставкою 2.2. Почитала отзиви і одразу і заказала. Чоловік в шоці, каже рашисти наступають, може тікати прийдеться, що ти гриль за собою потягнеш? Побурчав і упокоївся. Оце вчора бедрушка замаріновані гриліла, як шашлик вийшло
  2. 6 points
    Ой, про сітки! На алішці скупила силіконові. В порівняні з фірмовими пластиковими Езідрі, це казка! сушила слайси полуниці, мандаринки, помідори, відстає шикарно! Там де брала вже нема, але ось схожі. Круглі трішечки товстіші ніж квадратних, квадратні можна вирізати на любий розмір, брала 40*40 і вони дешевше круглих. Дивитись варто не по 1 чи 3 шт, а по 8-10. І ще на них можна пекти Доставка, зараз, з Китаю, навіть менше двух тижнів грн.367.29 | 8 шт., многоразовые силиконовые листы для обезвоживания фруктов https://a.aliexpress.com/_EIdKnll грн.205.70 | 10 шт., силиконовые антипригарные коврики для приготовления пельменей https://a.aliexpress.com/_EvbETWB
  3. 6 points
    Полуницю сьогодні брала по 80, не дуже велику. А от позавчора в Житомирі отаку красуню по 100 грн
  4. 6 points
    В мене плита і духовка газові. Духовка вже зовсім поганенько пече, треба було б нову, але як тут поміняєш? Ця хоч від електрики не залежить. І в нас картопля тушкована з м'ясом. І салатик з дайкону, огірочка, капусти А, ще сирна запіканка солодка, на десерт. А вчора ввечері чергову партію джерок для хлопців зробила. В десятій вечора вимкнула сушарку. Якраз встигла між відключеннями світла.
  5. 6 points
    Якби не чоловік, то я б так і робила 😀 Доповідаю: борщ, печінкові котлети, тушкована картопля. А ще знайшла в морозилці дві тушки хека. Підозрюю, що чоловік купив, коли я у дітей в Польщі була, але смажити йому ліньки було 😀 На вечір підсмажу.
  6. 5 points
    Отаку полуницю купила сьогодні по 80. Зараз буду варити вареннячко. Тарілка велика салатна, полуниця теж.
  7. 5 points
    Я ж, наче, показувала, чи тільки хотіла? Голова геть не варить. Джерки - це сушене м'яско. Хлопцям дуже зручно брати з собою на перекус. Ось
  8. 5 points
  9. 4 points
    Ловіть новий тест на москаля ))))- Фортеця алкоголю !!! lana - великий))) перекладач з російської на українську
  10. 4 points
    Ингредиенты: Яйця - 5 шт. Цукор - 2/3 скл. Кефір - 1 склянка Манка - 0,5 склянки Сир кисломолочний - 500г Розпушувач - 10г Ваніль Метод Манку змішати з кефіром і залишити на 30 хвилин. Білки відокремити від жовтків. Сир+жовтки+розпушувач, ван. цукор + манка з кефіром – збити блендером/міксером до пишності. Білки збити із цукром. Акуратно ввести у сирну масу. Тісто вилити у каструльку МВ (у мене Панасонік-18). А тепер найцікавіше – режими! 1. Випічка – 60 хв. Панас (для ДЕХ можна 40 хв.) 2. Підігрів – 50 хв. 3. Дати постояти при закритій кришці 10 хв. 4. Витягнути каструльку і дати трохи охолонути, потім витягати запіканку. Повірте, у мене ручки ростуть обидві праві і заточені правильно (за стільки років наточилися), але тут і я ахнула! У чоловіка гастрономічний оргазм! Висота цієї запіканки вийшла 6 см. Не осідає! Але витримувати по режимах потрібно точно, виймати не поспішайте! Пи. си. У мене якось забракло кефіру, додала сметани. Сир використовую базарний нежирний, іноді майже "при смерті". Блендером збиваю... та не збиваю, просто добре вінчиком перемішую. ДУЖЕ РАДЖУ!!! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829
  11. 4 points
    О, вже бачу фото. Мабуть, поки я писала перше повідомлення, то воно ще не загрузилось. Це Лана трудилась. Смакота)) справжня господиня приймай і мій шедевр
  12. 4 points
    Сьогодні буду чергову партію маринувати, то постараюсь все розписати\пофоткати
  13. 3 points
    Продовжую звільняти морозильну камеру Вчора знайшла порцію потертого гарбуза - зробила сирно-гарбузову запіканку. Витягла останню скумбрію - запекла в духовці. Плюс відварена молода картопля, салат овочевий і окрошка на перше. На вечір буде салат з буряка з сиром фета. Фсьо. В кухні жара страшна. Нічого не хочеться робити...
  14. 3 points
    Це ми удвох зі Світланою працювали у чотири руки.
  15. 3 points
    Чекаємо з покроковим звітом
  16. 3 points
    Привіт, дівчата! В мене теж спочатку Езідрі була. Вирішила докупити лотки, а вони вартують по ціні зірки. Тому ризикнула взяти Бєломо. Ось тут описала усе Тільки в мене Ezidri Snackmaker FD500 тому Беломо підходить. ДА! Збиралась купляти лотки, але виявилось, що на олх буває ціла сушарка по вартості 5 лотків. Тому так зручніше. Бо пастілу краще спочатку просушити на двох, а потім вже на одну поставити.
  17. 3 points
    От ви мене раздраконили цими грилями... тепер теж собі хочу, в мене Принцеси не було. Вові закинула про гриль, а він мені зуби скалить. Так ото ж, ми гроші на зуби збираємо, бо мені вже жувати нічим ні з якої сторони, та в нього не краще. Мабуть, гриль почекає.
  18. 3 points
    У нас ціна на полуницю 120 грн., але її ще толком не має на базарі та і засуха у нас, дощів давно не було. Своєї я вже три рази по +-1 кг вибрала ранньої, поливаю кожного дня її. Поки що їмо так, варення варити не буду, бо ще стоїть з минулих років, мабуть буду морозити, а там як буде. У мене її не багато, то зовсім надіюсь, що поїмо її всю та трохи пригощу родичів, які без саду. У мене сушилка Ізідрі і сусідка також собі купила, то ми піддони одна одній даємо у сезон. Яблука в цьому році повинні бути, то буду сушити, хоча ціна на електрику кусюча буде. Але я вже трохи приловчилася спочатку яблука прив'ялити на балконі, а досушувати вже в сушці, але це від погоди ще залежить. Неля, вітаю з обновочкою, хай смажить гарні Вам вкусняшки. А Принцесу не можна полагодити? Моя ще працює, але так боюся, щоб не зламалася. Без неї вже не уявляю як піцу у духовці можна пекти, і кабачки в ній найсмачніші, на пательні зовсім не такі на смак.
  19. 3 points
    Це ще по-божескі. Я в четверг була на центральному базарі, так по 100-120 була. Взяла по 100, но солодюща, не могла наїстися! Сьогодні на районому базарі теж 100-120. Но у нас сьогодні дощік, може і ціну підняли. Но я і не ходила багато, скраєчку тіки зайшла. Селі по 80 буде, то візьму для заморозки трохи. Варення не хочу з полуниці, з желфіксом не подобається, а виварювали вітаміни не хочу.
  20. 3 points
    Света, мій теж любить щоб губами їсти. Но і шашлики полюбляє. Ми часто робимо з курячого стегна, тільки того що без позвоночника. Я мариную в хреновінє або в аджике. Получаєтся м'якеньке. Сьогодні взяла крилья і скумбрію. Буду гратитись. Но через одно м'ясо я би не брала. Просто овощей сезон попереду, буду гриліть кабачки, перец, синеньки. Бо як подумаю на пательні кружечки в жару жарять, так мені погано становить я від одної думки. Раніше в Принцесу смажила, но вона поламалась. А цей гриль на дві пластини розкладаються, І температуру можно вище і нижче виставляти.
  21. 3 points
    О, Неля, вітаю з покупкою! Кухонний девайс - це завжди круто!) Хай служить вірою і правдою!
  22. 3 points
    Нас останній тиждень не відключали, жили нормально. А от тільки що прочитала, що з 1 числа знов почнуть відключення по країні, бо стають на ремонт якісь енергоблоки і не буде вистачать енергії. Не знаю, що буду літом закладати в морозилку, дуже стрьомно з тими відключеннями. Налаштовуюсь все закатувати в банки, треба кришок купити побільше.
  23. 3 points
    Ингредиенты: 228г (трохи менше 1 склянки) залишки закваски 100% 285г (2 склянки) універсального борошна 8г (1 чайна ложка) морської солі 56г (1/4 склянки) розтопленого вершкового масла 105г (трохи менше 1/2 склянки) фільтрованої води 225г тертого сиру чеддер/будь-якого Метод Ніч перед випічкою: Зважте або відміряйте всі інгредієнти для тіста в скляну або керамічну миску. Замішуйте тісто до того часу, поки воно не збереться в єдине ціле. Дайте тесту відпочити та піднятися під кришкою при кімнатній температурі протягом 12–16 годин. На наступний день: Розігрійте духовку до 175-180 °С Перекладіть тісто на посипану борошном поверхню і розкотіть його в прямокутник. Розріжте прямокутник навпіл. Виріжте три аркуші пергаментного паперу, які помістяться у деко. Помістіть один шматок тіста в центр пергаментного листа і накрийте іншим листом. Рукою розкачати тісто у великий прямокутник. Потім качалкою розкотіть його до товщини близько 3-4мм. Зніміть верхній аркуш пергаментного паперу. Використовуючи ніж для піци або простий ніж, або форму для печива і наріжте тісто на квадрати (фігурки) розміром з крекер. Двічі наколіть кожен квадрат вилкою, щоб тісто не пузирилося в духовці. Або так. Фото автора рецепту. Повторіть ці дії з тестом, що залишилося. Розкладіть пергаментний папір з крекерами на деку. Випікайте крекери 30 хвилин при температурі 175-180 °С . Вимкніть духовку і відкрийте дверцята. Я використовую рукавицю для випікання між дверцятами та рамою духовки, щоб вона не закрилася повністю. Дайте крекерам охолонути і продовжуйте сушити в духовці. Після остигання зберігайте крекери у герметичному контейнері. Для рецепту я використала сир Чеддер оранжево-жовтого кольору. Цей сир надав пікантного смаку крекерам. Так само можна використовувати будь-який інший твердий сир. Смачного! Джерело - Butter For All Україна Знам'янка Війна росії з Україною День 821
  24. 2 points
    Ингредиенты: Риба Сіль Спеції для риби Густа томатна паста - 1-2 ст.л. Борошно Олія для смаження Метод Ви хочете риб? Їх є у мене! Розкажу вам дуже смачний спосіб смаження риби, причому будь-якої риби. Ну крім дуже шляхетних риб, яким не потрібні такі додаткові смакові прикраси. У мене був великий лящ. Рибу очистити, випатрати і розрізати на порційні шматки. Рибу посолити, додати приправи до смаку. Додати 1-2 ст. густої (це важливо!) смачної томатної пасти та обмазати нею шматки риби. Залишити на 15-20 хвилин для просолювання. Далі шматки риби разом з пастою обваляти в борошні. Ось як є на них паста, так і беріть обвалювати. Смажити на сковороді в олії як завжди, тільки вогонь робіть менше, ніж звичайно. Паста може підгоріти на сильному вогні, стежте. Ну і потім на тарілках – найсмачніша риба! Томатпаста дасть невелику кислинку, так доречну до риби, та й гарно. Всім смачного! Україна. Дніпро Війна росії з Україною День 829
  25. 2 points
    Давно не було страшної казки на ніч. Новий хлопчик у трусиках. Версія 3.0 Черговий шедевр від мосфільму. 436406130_7827145920670000_4260259242228957265_n.mp4
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×