Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 14.11.2025 in all areas
-
6 pointsЗавершуємо сезон королевою осені - хризантема.
-
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Магда for повідомлення в темі
-
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
І трішки зі статуеток -
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчатка, обіцяла показати дещо з колекціі. Але так як ми на кухні, то мабуть покажу деякі спецівники . моі улюблені Будянські , Баба Палажка та баба Параска, Стецько , дід з люлькою а далі трохи курей різних заводів -
4 points
Наші улюбленці
Наташшшка and 3 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Володарі кавомашини) улюблене місце) -
4 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Наташшшка and 3 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочко, ой не знаю … Може Оля і молодчинка, а я просто хвора людина) Вчора отримала останню трояндочку( хотілочку) Все. Місця вже 0 і тут і в селі. І що ти думаєш? Мені в подарунок добавили ще одну! Хожу два дні панікую( Ну куди мені іі посадити! Росте велика грунтопокривна( « зламаю голову» , але поки нічого не можу придумати… -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочко, дуже вишукана краса!!! Листаю фото туди і назад) і розумію, що кожне фото , ні не фото, кожен набір під настрій) Кожного дня можна змінювати настрій) святковий, меланхолічний, романтичний ) От тільки сусіди не дають нам спокійно пити каву і жити своє життя( Як ти сьогодні? Ходите в укритття? -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Перед минулим новим роком робили фотосесію свої скарбам, люблю різні молочники, соусники, пашотниці, але ж зберігати це все вже абсолютно немає де) -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочка, дякую! Моєму захопленню скоро буде 39 років) Першу мені подарувала мама. З цього і почалася моя колекція.. А потім ще подарувала ) Останнім подарувала уже свого Садка. Отак з мами , як завжди! все і почалося. ) на полиці тільки частина. Є ще таких дві) тепер я чекаю твого показу) Бо ти ж такий хомʼячок як і я) Буде натхнення , покажи нам трішки і свого захоплення -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Наталю, така прекрасна колекція! Роздивлялася довго - все таке гарне! І Одарка з Карасем, і дівчатка-балерини перед виступом, спецівники - неймовірні! Відчувається колекціонер-знаток і цінитель -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Наташшшка and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
lana19 and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Олюшка, дякую! Ти мене так надихнула, що я в неділю збігала на базар і теж прикупила парочку великоквіткових хризантем) раніше, коли ще була мама , у нас було багато різних. Ми купували , виписували, збирали. А потім потихеньку я все розгубила( залишились самі стійкі) ось і цього року, всі малі розділила , висадила. Залишилась одна в горшку. Та думаю , не буду садити і так вже багато насадила) Стояв, стояв той горшок, не витримала, посадила і його. Серед троянд. Яке було моє здивування, коли вона розквітла. Я висадила всі білі, жовті, бордові, а ця ось така) А могла ж іі загубити) -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочка, пока ти шукаєш , мені дещо хотілося б обговорити. вчора , поки була зайнята на кухні, трохи дивилася « Холостяка» . Дівчата під керівництвом Гриши готували шулики. Гриша іх називав шулИки , за наголосом на другу голосну. Далі мене просто вбило перетирання маку. В маленькій деревʼяній ступочці і таким же маленьким товкачем, який він називав «макогоном»😅 У нас макогон був великий товкач.І мак перетирався в макітрі. Перетирати мак , це була робота тільки старшоі сестри) Бо робота ця була нелегка. А ми з середньою сестрою, як ті горобці , заглядали в макітру) і більше всього хотілося лизнути макогон) Але казали :не можна! Бо чоловік буде лисий😂 Може хто памʼятає , як у вас називали шулики? у нас шуликИ . -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Зараз пошукаю фото, похвалюся своїми скарбами. А от про хом'яка - то правда) Сьогодні після ночі обстрілів вибрала собі на наступний сезон банки-твіст 1,7 літри з горловиною 110 мм, такі класні, і хочеться купити, і зберігати немає де -
2 points
Наші улюбленці
Olima and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчатка, дякую від моіх голожопиків) Не знаю, чим вона іх приваблює, але то улюблене місце для посиденьок) -
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Olima and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
У мене теж є таке ж захворювання) Але тепер воно стало ну занадто дороге( Так що любуюсь тим, що є покажу одненьку, щоб не засмічувати тему квітів) -
2 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Natali06 and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
-
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі. Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати. -
2 points
Паста из соленых перцев чили
Elenka and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Дівчата, як я пропустила таку пасту? І перця в цьому році у мене було дуже багато, і назакривала різні рецепти, а пасти не бачила. Тепер чекатиму наступного року -
1 point
-
1 point
-
1 pointДозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую!
-
1 pointИнгредиенты: Тісто Борошно - 450г Розпушувач - 2 ч.л. Масло вершк. - 200г (можна замінити маргарином) Жовтки - 4 шт. Сметана 20% - 2 ст.л. (можна любої жирності) Цукор - 100г Сіль - дрібка Пакетик ванільного цукру - 10г Начинка Яблука - 1,5кг Цукор - 80г Кориця Білки - 4 шт. Цукор - 100г Сіль - дрібка Крохмаль кукурудзяний - 60г Ванільний цукор Сметана 20% - 450г (можна любої жирності) Форма - 30*40 Метод До борошна натерти охолоджене вершкове масло з холодильника (попередньо його можна на 10 хвилин поставити до морозильної камери). Масло можна замінити на маргарин. Руками змішати натерте масло та борошно до утворення крихти. До крихти всипати ванільний цукор, звичайний цукор, розпушувач, дрібку солі і перемішати. Додати чотири жовтки (білки відкласти окремо, будуть потрібні для суфле), та дві столові ложки сметани. Для тіста підійде сметана будь-якого відсотка жирності. Швидко замісити тісто руками, воно виходить м'яке. Розділити тісто на дві частини. Менший шматочок (приблизно 1/3 частина тіста) перекласти у пакетик і до морозильної камери. А інший шматочок тіста розкачати між двома аркушами пергаменту, та покласти у прямокутну форму, застелену пергаментом. Рецепт розрахован на фору 30*23, але я розкатала між двома аркушами пергаменту/силіконовими килимками і виклала в форму 30*40, тіста виходить не великий шар, та і інші шари не такі високі. Сформувати бортики. Покласти форму з тістом до холодильника. Очищені яблука нарізати на невеличкі кубики або натерти на грубій терці. Щоб яблука не сильно потемніли, скропіть їх лимонним соком. Додати цукор і трішки кориці. За бажанням кількість цукру можна також коригувати, залежно наскільки кислі у вас яблука. Перемішати і тушкувати до м'якості. Вже м'якенькі яблука залишити, щоб вони трішки охололи. У мене були дуже соковиті яблука тому я додавала кукурудзяний крохмаль, коли яблука трошки охололи. Поки яблука охолоджуються, збиваємо міксером чотири яєчні білки з дрібкою солі до утворення піни, далі, поступово, всипати цукор і збити до міцних піків. Додати кукурудзяного крохмалю і сюди ж влити сметани (можна будь-якої жирності, звичайно, що 20% смачніше))), додати ванільний цукор і збити міксером. Форму з тістом витягнути з холодильника і викласти втушковані яблука. Розрівняти і зверху вилити білково-сметанкове суфле. Зверху натерти шматочок тіста з морозильної камери. Найкраще натирати зразу над пляцком, допомагаючи рівняти виделкою. Випікати пляцок у попередньо розігрітий духовки до 180° приблизно 50 хвилин до рум'яної скоринки. Як охолоне, можна посипати цукровою пудрою Пляцок дуже смачний. Раджу і вам його приготувати! video5190864510071634587_Vl1zBKYs.mp4 Рецепт від каналу Смаколики Юлі Україна Київ Війна росії з Україною День 1343
-
1 pointИнгредиенты: вода-80г закваска пшенична 100% -110г яйце-1шт жовток-1 шт цукор-50г борошно-345г( Зернарі з багетом) **** сіль-6г олія без запаху-85г Метод Я роблю заміс в хлібопічці, тому, з вашого дозволу ,розпишу процес в хп В відро хлібопічки налити воду, додати закваску, яйце, жовток, цукор, борошно. Заміс 1-2 хв. До зволоження тіста. Програму замісу виключити і залишити для аутолізу на 30-60хв. Після закінчення цього часу, знову ввімкнути заміс. Додати сіль і частинами додавати олію. Під час додавання оліі обережно допомагаємо вмішувати олію в тісто. Загальний заміс близько 15 хв. По закінченні замісу тісто повинно вигляди равномірним , гладким , матовим Перекладаємо тісто в ємність і залишаємо при кімнатній температурі на 8 годин.( зручно залишати на ніч) Емність для тіста змазуємо олією мінімільно, або геть не змазуємо. Тому що тісто залишки оліі не вбирає і далі складно буде з ним працювати. вигляд тіста через 8 годин. Тісто дегазуємо, підвертаємо в кулю і залишаємо для відпочинка на 10хв далі тісто ділимо на частини, підвертаємо в форму рулетів і ще раз даємо відпочинок на 5-10хв. Я плела дві хали, по чотири джгути кожна. Якщо плануєте одну, то врахуйте, що вона виходить велика. По два джгути з кожного плетіння обвалюємо в кунжуті. Плетіння починаємо з середини. Сплетені хали переносимо на лист для випічки з пергаментом. зверху прикрити плівкою Остаточне вистаювання займає 3-4 години. Час вистоювання залежить від навколишньої температури. У мене це зайняло 3 години.( на кухні було близько 25 градусів) За 20 хв до випічки духовку включити на 170-180 градусів. Перед випіканнім халу змазати взбитим білком. Випікати при 170-180 град. 30-40 хв. Час випічки буде залежати від розміру хали.. Готову халу охолодити на решітці. Смачного! Фух! писала довше, чим робила) Трішки розкажу за джерело рецепту. Років зо три , не меньше , цей рецепт знайшла у відповідях під чиємось дописом.. Я зробила скрін. І тоді я іі пекла, а потім... просто загубила. Ви ж знаєте, скілько всього ми держмо в гаджетах) тваринки, квіти, рецепти, фотки, поздоровлення і т.д Одим словом, загубила. Періодично я все таки намагалася його знайти, але безуспішно. Але ж коли чогось хочеться, то ми гори звернемо. Знайшла! ділюсь з вами, щоб знову не загубити) тим більше, що ця хала заслуговує на те, щоб іі пекти. Україна Знам’янка Війна росії з Україною День 1341
-
1 pointОлю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. ще покажу квітування моєі тугодумки Йорс ін контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі)
-
Newsletter
