Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02.11.2025 in all areas

  1. 6 points
    Завершуємо сезон королевою осені - хризантема.
  2. 5 points
    Магда

    Паста из соленых перцев чили

    Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую!
  3. 4 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Володарі кавомашини) улюблене місце)
  4. 4 points
    Наталочко, ой не знаю … Може Оля і молодчинка, а я просто хвора людина) Вчора отримала останню трояндочку( хотілочку) Все. Місця вже 0 і тут і в селі. І що ти думаєш? Мені в подарунок добавили ще одну! Хожу два дні панікую( Ну куди мені іі посадити! Росте велика грунтопокривна( « зламаю голову» , але поки нічого не можу придумати…
  5. 3 points
    Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю
  6. 3 points
    Олюшка, дякую! Ти мене так надихнула, що я в неділю збігала на базар і теж прикупила парочку великоквіткових хризантем) раніше, коли ще була мама , у нас було багато різних. Ми купували , виписували, збирали. А потім потихеньку я все розгубила( залишились самі стійкі) ось і цього року, всі малі розділила , висадила. Залишилась одна в горшку. Та думаю , не буду садити і так вже багато насадила) Стояв, стояв той горшок, не витримала, посадила і його. Серед троянд. Яке було моє здивування, коли вона розквітла. Я висадила всі білі, жовті, бордові, а ця ось така) А могла ж іі загубити)
  7. 3 points
    Дівчата, сьогодні трапилося маленьке диво. Знайшлася сусідська кішка Соня, яка зникла зразу після ракетної атаки 20 вересня! В той день сусід з моїм сином шукали її по всій їхній квартирі, підіймали дивани, меблі тощо. Кішки не було ніде! Сусіди шукали її і на вулиці, думали вона вилетіла в вікно при вибуху, шукали і розпитували всіх... Тамара розвісила повсюду обяви з її фото... Пройшло вже 42 доби, сусіди вже не сподівалися ні на що... Під*їзд аварійний, ніхто не живе, квартири закриті, немає води і світла, інколи люди приходять за речами... І раптом сусіди Тамари з другої сторони прийшли сьогодні в квартиру і побачили в себе в квартирі цвітну кицю, яка миттю зникла В ВІДДУШНИКУ ВАННОЇ КІМНАТИ!!! Отак знайшлася кицька Соня! Сусідка рада до безтями! І от що могла їсти та пити кішка в порожніх квартирах 42 доби??? Диво!
  8. 2 points
    Natali06

    Наші улюбленці

    Дівчатка, дякую від моіх голожопиків) Не знаю, чим вона іх приваблює, але то улюблене місце для посиденьок)
  9. 2 points
    У мене теж є таке ж захворювання) Але тепер воно стало ну занадто дороге( Так що любуюсь тим, що є покажу одненьку, щоб не засмічувати тему квітів)
  10. 2 points
  11. 2 points
    Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі. Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати.
  12. 2 points
    Olima

    Паста из соленых перцев чили

    Дівчата, як я пропустила таку пасту? І перця в цьому році у мене було дуже багато, і назакривала різні рецепти, а пасти не бачила. Тепер чекатиму наступного року
  13. 2 points
  14. 2 points
    РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    напис крейдою на паркані "одна людина+одна кішка", незамкнена хвіртка та двері до хати (досі замикаю тільки, коли йду з дому кудись), відкриті (притукнуті) двері та вікна... реалії мого життя
  15. 2 points
    fronya40

    Яблучний смаколик

    Інгредієнти : 700 гр яблук( вже почищені і порізані шматочками) 250 гр води Можна без цукру,але я 3 ложечки добавила. 70 гр желатину ( в мене був листковий) і це не опечатка, так,70 гр це багато я думала,ні,все нормально. Ну і корисно. Желатин ,це 90 % білка. Я не знаю,як це назвати. Але я сьогодні відважилась ЦЕ зробити,і хочу з вами поділитися. Ну і зберегти для себе. І так,яблука залити водою,варити ,щоб були м'які,тоді блендером зробіть пюре.( З цукром самі розберетеся,скільки по смаку). А желатин в інтернеті пропонували прямо в пюре ,але в мене був тільки листовий,тому я його замочила і на вогню розтопила. Поставила взбивати пюре з желатином. Було написано 20 хв,я так і зробила. Спочатку нічого не відбувалося,а через 20 хв получилось дуже пишна маса,як піна. Тоді я в 2 дві форми ,застелені пергаментом вилити це ,і в холодильник. Воно застигло. Я думала буде резинове,- НІ, дуже ніжне. Так що рекомендую !!!
  16. 1 point
    Lika_N

    Наші улюбленці

    Не можна бути такими гарними))))
  17. 1 point
    Olima

    Наші улюбленці

    Класнючі, знають де можна свої дупці погріти
  18. 1 point
    Ната, мені це дуууже знайоме))) Я так з посудом - ставити реально нікуди, одна шафка на кухні вже просто не закривається, якщо щось дістати і не поставити на теж саме місце - все, всі "пасочки" заваляться. А мені ж все потрібне, я всім цим користуюся. І кожного разу зарікаюся щось купувати, і обов'язково побачу щось ну дуже-дуже гарне і рідкісне, а далі все як в тумані)
  19. 1 point
    Elenka

    Паста из соленых перцев чили

    Магда, дякую за новий вариант і дуже гарни фото. Так яскраво і смачно виглядає! Я просто милуюся картинками.
  20. 1 point
    Магда

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Світлана, це справді прекрасна історія на фоні всього нашого жаху. Надіюся, кішку таки впіймали і вона вже відігрівається на подушках. Я своїй кицькі ще на початку повномасштабки замовила брилок з її іменем і моїм номером телефону. Бо хвилювалася, що все може статися, вона могла б вирватися з переноски коли ми йшли у сховище, чи, не дай Боже, приліт у будинок - хтось же ж таки міг би її тоді підібрати - щоб можна було легко знайти господарів. Отак моя абсолютно домашня кицька на старості літ вже четвертий рік цокає красивим золотистим брелочком об свою миску коли їсть чи п'є.
  21. 1 point
    РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    А в мене цього року виріс головач. Не стала зрізати, бо був несильно великий. Десь з голівку малюка. Дочекалася стиглості та розчавила. Може ж розмножиться? Внесу на теє місце сухого конячого гною.
  22. 1 point
    Олю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. ще покажу квітування моєі тугодумки Йорс ін контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі)
  23. 1 point
    Natali06

    Солов'їна пісня

    100%!
  24. 1 point
    Qween

    Оладьи на кефире пышные от А. Гречко

    Ингредиенты: Кефир 1 ст (250 мл) Вода 1/6 ст (40мл) Яйцо 1 шт Мука 1 1/3 ст (300 - 350 мл) Сахар 3 ст.л. Соль 1/2 ч.л. без горки Сода 1/2 ч.л. без горки Масло растительное для жарки примерно 3 мм от дна сковородки Масло сливочное для смазывания оладий Способ приготовления Растереть яйцо с сахаром и солью. Подогреть кефир с водой до тёплого состояния. Добавить в смесь с яйцом и взбить до появления пены. Размешивая венчиком добавить муку. Перемешивать нужно тщательно, до однородности теста. Должно получится тесто которое не течёт, а густой лентой падает с ложки. Теперь добавляется сода. Ещё раз тщательно перемешать тесто венчиком и жарить оладьи на огне ниже среднего. Я масло не наливаю щедро, а смазываю сковородку (булькаю масло из бутылки на сковородку и размазываю силиконовой кистью). Если масла налить больше, то оладьи вырастают ещё пышнее, как пончики. После приготовления оладьи можно смазать сливочным маслом, но те, что на фото не смазаны. Хочу добавить что после добавления соды тесто перемешиваю и больше не трогаю (только беру ложкой сколько надо). Сода очень надувает готовое тесто, и оно становится воздушным и пышным. Думаю что не стоит лишний раз перемешивать его, чтобы оставались пузырьки воздуха, которые дают пышность готовым изделиям. Примечание Как-то увидела рецепт тут - Хотя до того не признавала тесто для оладий с яйцом, теперь готовлю только по этому рецепту около полугода. В моей семье эти оладьи признаны самыми вкусными! Когда жарятся, то масло не впитывается. Оладьи получаются очень пористые, мягкие. Когда остынут, то не опадают и совершенно не твердеют. Привкуса соды нет абсолютно из-за её малого количества. Вариант без яиц: Оладьи пышные без яиц
  25. 1 point
    Elenka

    Оладьи на кефире пышные от А. Гречко

    Анечка, приготовила сегодня такие оладушки. Получились высокие и пористые. Использовала вот такую штуку. Пробовала первый раз, т.к. у нее большой диаметр и на стандартную сковороду не подходит. Жарила в Мастер шефе Либерти - это на подобии электросковороды.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×