Leaderboard
Popular Content
Showing content with the highest reputation since 07.11.2025 in all areas
-
6 pointsЗавершуємо сезон королевою осені - хризантема.
-
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Магда for повідомлення в темі
-
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
І трішки зі статуеток -
5 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Справжня господиня and 4 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчатка, обіцяла показати дещо з колекціі. Але так як ми на кухні, то мабуть покажу деякі спецівники . моі улюблені Будянські , Баба Палажка та баба Параска, Стецько , дід з люлькою а далі трохи курей різних заводів -
5 points
Паста из соленых перцев чили
Наташшшка and 4 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Дозрів мій халапеньо, маю трішки смакоти та красоти в баночках Пляшка Просеко поряд на фото - обов'язковий гаджет) як виявилося, це найкращий гніт для перцю) Ось намагаюся передати колір соусу з халапеньо, він такий красивий, але брак світла не дає показати природнього кольору, він такий глибокий зелений, аж світиться. І смак з цього перцю вийшов ніжніший і м'якший, дуже смачно. Минулого року робила з перцю баранячий ріг, ось колір для порівняння - яскравий червоний, дуже гарний, на смак більш міцніший. Обидва соуси дуже смачні, навіть не знаю який кращий. Одне знаю, що на кожен рік це тепер мій обов'язковий соус. Дуже рекомендую! -
4 points
Наші улюбленці
Наташшшка and 3 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Володарі кавомашини) улюблене місце) -
4 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Наташшшка and 3 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочко, ой не знаю … Може Оля і молодчинка, а я просто хвора людина) Вчора отримала останню трояндочку( хотілочку) Все. Місця вже 0 і тут і в селі. І що ти думаєш? Мені в подарунок добавили ще одну! Хожу два дні панікую( Ну куди мені іі посадити! Росте велика грунтопокривна( « зламаю голову» , але поки нічого не можу придумати… -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Перед минулим новим роком робили фотосесію свої скарбам, люблю різні молочники, соусники, пашотниці, але ж зберігати це все вже абсолютно немає де) -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочка, дякую! Моєму захопленню скоро буде 39 років) Першу мені подарувала мама. З цього і почалася моя колекція.. А потім ще подарувала ) Останнім подарувала уже свого Садка. Отак з мами , як завжди! все і почалося. ) на полиці тільки частина. Є ще таких дві) тепер я чекаю твого показу) Бо ти ж такий хомʼячок як і я) Буде натхнення , покажи нам трішки і свого захоплення -
3 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Lika_N and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Наталю, така прекрасна колекція! Роздивлялася довго - все таке гарне! І Одарка з Карасем, і дівчатка-балерини перед виступом, спецівники - неймовірні! Відчувається колекціонер-знаток і цінитель -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Наташшшка and 2 others reacted to Магда for повідомлення в темі
Дівчата, які ви молодці! Які гарні квіти! Я так мрію посадити і мати свої Надивлюся ваших фото - і хочу і рози, і першоцвіти, і хризантеми, і все-все. І колись я таки це зроблю -
3 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
lana19 and 2 others reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Олюшка, дякую! Ти мене так надихнула, що я в неділю збігала на базар і теж прикупила парочку великоквіткових хризантем) раніше, коли ще була мама , у нас було багато різних. Ми купували , виписували, збирали. А потім потихеньку я все розгубила( залишились самі стійкі) ось і цього року, всі малі розділила , висадила. Залишилась одна в горшку. Та думаю , не буду садити і так вже багато насадила) Стояв, стояв той горшок, не витримала, посадила і його. Серед троянд. Яке було моє здивування, коли вона розквітла. Я висадила всі білі, жовті, бордові, а ця ось така) А могла ж іі загубити) -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Наталочка, пока ти шукаєш , мені дещо хотілося б обговорити. вчора , поки була зайнята на кухні, трохи дивилася « Холостяка» . Дівчата під керівництвом Гриши готували шулики. Гриша іх називав шулИки , за наголосом на другу голосну. Далі мене просто вбило перетирання маку. В маленькій деревʼяній ступочці і таким же маленьким товкачем, який він називав «макогоном»😅 У нас макогон був великий товкач.І мак перетирався в макітрі. Перетирати мак , це була робота тільки старшоі сестри) Бо робота ця була нелегка. А ми з середньою сестрою, як ті горобці , заглядали в макітру) і більше всього хотілося лизнути макогон) Але казали :не можна! Бо чоловік буде лисий😂 Може хто памʼятає , як у вас називали шулики? у нас шуликИ . -
2 points
Кухонні посиденьки (балачки)
Наташшшка and one other reacted to Магда for повідомлення в темі
Зараз пошукаю фото, похвалюся своїми скарбами. А от про хом'яка - то правда) Сьогодні після ночі обстрілів вибрала собі на наступний сезон банки-твіст 1,7 літри з горловиною 110 мм, такі класні, і хочеться купити, і зберігати немає де -
2 points
Наші улюбленці
Olima and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
Дівчатка, дякую від моіх голожопиків) Не знаю, чим вона іх приваблює, але то улюблене місце для посиденьок) -
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Olima and one other reacted to Natali06 for повідомлення в темі
У мене теж є таке ж захворювання) Але тепер воно стало ну занадто дороге( Так що любуюсь тим, що є покажу одненьку, щоб не засмічувати тему квітів) -
2 points
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Natali06 and one other reacted to lana19 for повідомлення в темі
-
2 points
Вот мой сад и огород, а в горшке цветок цветет!
Магда and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Наталочка, якщо доживемо до весни, я тобі подарую такі. Тільки ось міркую чи викопувати їх чи ризикнути і оставити у грунті. Накрию сосновими голками. У мене підвал три роки назад почав затоплювати взимку, то тепер боюсь туди опускати, щоб потім серед зими не витягувати ото все і шукати куди все це прилаштувати. -
2 points
Паста из соленых перцев чили
Elenka and one other reacted to Olima for повідомлення в темі
Дівчата, як я пропустила таку пасту? І перця в цьому році у мене було дуже багато, і назакривала різні рецепти, а пасти не бачила. Тепер чекатиму наступного року -
1 point
-
1 point
-
1 pointКласнючі, знають де можна свої дупці погріти
-
1 pointМагда, дякую за новий вариант і дуже гарни фото. Так яскраво і смачно виглядає! Я просто милуюся картинками.
-
1 pointИнгредиенты: вода-80г закваска пшенична 100% -110г яйце-1шт жовток-1 шт цукор-50г борошно-345г( Зернарі з багетом) **** сіль-6г олія без запаху-85г Метод Я роблю заміс в хлібопічці, тому, з вашого дозволу ,розпишу процес в хп В відро хлібопічки налити воду, додати закваску, яйце, жовток, цукор, борошно. Заміс 1-2 хв. До зволоження тіста. Програму замісу виключити і залишити для аутолізу на 30-60хв. Після закінчення цього часу, знову ввімкнути заміс. Додати сіль і частинами додавати олію. Під час додавання оліі обережно допомагаємо вмішувати олію в тісто. Загальний заміс близько 15 хв. По закінченні замісу тісто повинно вигляди равномірним , гладким , матовим Перекладаємо тісто в ємність і залишаємо при кімнатній температурі на 8 годин.( зручно залишати на ніч) Емність для тіста змазуємо олією мінімільно, або геть не змазуємо. Тому що тісто залишки оліі не вбирає і далі складно буде з ним працювати. вигляд тіста через 8 годин. Тісто дегазуємо, підвертаємо в кулю і залишаємо для відпочинка на 10хв далі тісто ділимо на частини, підвертаємо в форму рулетів і ще раз даємо відпочинок на 5-10хв. Я плела дві хали, по чотири джгути кожна. Якщо плануєте одну, то врахуйте, що вона виходить велика. По два джгути з кожного плетіння обвалюємо в кунжуті. Плетіння починаємо з середини. Сплетені хали переносимо на лист для випічки з пергаментом. зверху прикрити плівкою Остаточне вистаювання займає 3-4 години. Час вистоювання залежить від навколишньої температури. У мене це зайняло 3 години.( на кухні було близько 25 градусів) За 20 хв до випічки духовку включити на 170-180 градусів. Перед випіканнім халу змазати взбитим білком. Випікати при 170-180 град. 30-40 хв. Час випічки буде залежати від розміру хали.. Готову халу охолодити на решітці. Смачного! Фух! писала довше, чим робила) Трішки розкажу за джерело рецепту. Років зо три , не меньше , цей рецепт знайшла у відповідях під чиємось дописом.. Я зробила скрін. І тоді я іі пекла, а потім... просто загубила. Ви ж знаєте, скілько всього ми держмо в гаджетах) тваринки, квіти, рецепти, фотки, поздоровлення і т.д Одим словом, загубила. Періодично я все таки намагалася його знайти, але безуспішно. Але ж коли чогось хочеться, то ми гори звернемо. Знайшла! ділюсь з вами, щоб знову не загубити) тим більше, що ця хала заслуговує на те, щоб іі пекти. Україна Знам’янка Війна росії з Україною День 1341
-
1 pointОлю, які ж вони гарні!!! страшенно люблю айстри і чорнобривці. Але останнім часом щось зовсім не встигаю іх сіяти. Чорнобривці вже декілька років не сходять( Мабуть прийдеться садити розсадою. Зате маю ось таку доріжку на городі) Хризантеми. Там ще є бордові і коричневі, але вони тільки починають розкривати квітку. ще покажу квітування моєі тугодумки Йорс ін контіньюд . Думаю, що на наступний рік вже побачу іі в повноцінній красі)
-
Newsletter
