Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02.03.2025 in all areas

  1. 10 points
    Вчора пекла на подарунок своїй начальниці велику вісімку з тіста, ще оставалося тісто і я наваяла отаких пиріжків! Дві круглі булки без начинки, остальне з абрикосовим джемом своїм. Вже штук 5 пиріжків з*їв... і я допомагала. Купила сухі дріжджі Саф для здобної випічки, це бомба! Піду ще наберу. Вісімку забула сфоткати, красива була! А вона сьогодні приїхала до мене додому і поздоровила квітами, рошенівською коробкою Київ вечірній і подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!
  2. 9 points
    Olima

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Хто таке пам'ятає? Соромно, але мене реабілітує що сгущенка власно зроблена в автоклаві.
  3. 8 points
    Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН. Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно! А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло.
  4. 7 points
    Знову улюблені Вовині ватрушки, 20 штук. Ото вже одну поцупив . Чебуреки були чи не показувала? І бабка з сиру кисломолочного та рису, смачна!
  5. 5 points
    Справжня господиня

    Кухонные гаджеты

    Я так розумію, що за 3 роки ніхто нічого не купляв, не до того було. А я недавно угледіла в великому супермаркеті, де ніколи не бувала, отаку штуку. Довольна, як слон! Ставиться на всі баночки з малим горлом і з великим. Ще й сіто прикручується. В мене багато баночок на 0,5л з кришками твіст-офф, я в них закриваю соуси, адюику, варення. В них завжди мале горло, дуже незручно наповнювати. Я колись купила за копійку силіконову лейку маленьку і обрізала її під то горлушко. Стало краще, але не дуже зручно все одно. Оце вона поруч зі стаканчиком від мульті. А тепер буде мені влітку красота з любими банками! Ціна великувата для того сіта - 70 грн, виготовляє Одеса.
  6. 5 points
    Natali06

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Анічка, дівчатка зі святом!
  7. 4 points
    Робила на замовлення, трошки і нам перепало. Од Одного вже немає, ну ви поняли...
  8. 4 points
    Живчик

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Господиня, не обмажусь, а купи на всю суму одну класу люкс помаду (я дивилась.. можна знайти). Бо ти того варта.
  9. 4 points
    РАДУШКА

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Зі святом, дівчата!
  10. 2 points
    Купила схожу м*ясну грудинку і зробила саме по цьому рецепту. Тільки чомусь запхала її варитися не у скороварку під тиском, а в звичайну мультю. Вже як варилося 20 хвилин, то мене пробило. Але не стала перекладувати, просто збільшила час варіння на 20 хвилин. Сьогодні вранці розмотала, спробували. Дуже смачно! Ще тепленьке було. Сподобалося і мені, і Вові. Получилося м*ясо інше за простий посол, я навіть не скажу яке краще - воно просто різне! Буду робити обома способами, під настрій.
  11. 1 point
  12. 1 point
    Максим Chef

    Секрети приготування паштету.

    Ділюсь рецептом вишуканого та неймовірно смачного паштету із курячої печінки, який смакуватиме вам і на сніданок, обід, та вечерю. Весь секрет у способі його приготування. Швидко, смачно, та ще й на додачу рецепт смачного та корисного апельсинового конфітюра описаний у відео. Склад: Печінка куряча - 700 гр Морква - 150 гр Цибуля - 150 гр Вершкове масло - 120 гр Вершки 18% - 120 гр Молоко - 150 гр Сіль перець за смаком! Апельсиновий конфітюр: Апельсини - 3 шт Цукор - 1,5 ст. ложки Вода - 100 гр
  13. 1 point
    Магда

    Кухонные гаджеты

    Світлана, класна і потрібна штука на господарці, вітаю з обновою
  14. 1 point
    Максим Chef

    Це мачніше ніж шашлик.

    https://youtu.be/G--KiayBa-s?si=A--oTpHKDGX4Rfmg Зберігайте рецепт⬇️ Баклажан - 4 шт Болгарський перець - 1 шт Помідор - 1 шт Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) Сіль Перець Часник - 20 г Зелень - 15 г Сітка жирова баранини - 500 г Для соусу : Баклажан - 1 шт Кріп - 10 г Часник - 1 г Йогурт без цукру - 150 г Сіль за смаком
  15. 1 point
    "Вашингтон, 1941 год. Белый дом. Президент США устало потёр лоб. В его кабинете стоял сэр Уинстон Черчилль, вытирая платком пот с лица — жара в Вашингтоне была невыносимой. Прекрасный день, чтобы заключить сделку с Гитлером. — Послушайте, Уинстон, — начал президент, устремляя свой внимательный взор на британского премьера. — Я пригласил вас сюда не для того, чтобы говорить о "войне, войне, войне". Мы здесь ради мира. — Ради чьего мира? — поднял бровь Черчилль. — Ради нашего общего мира! — вздохнул президент. — Мы считаем, что пора прекратить огонь. Не можете ли вы просто сказать: "Я хочу заключить мир"? А не всё это "Гитлер то, Гитлер сё". Слишком много негатива. Черчилль тяжело вздохнул и залпом осушил стакан виски. — Сэр, — сказал он. — Я благодарен за вашу помощь и не хочу потерять самого важного партнера. Но, простите, мне казалось, что я нахожусь в Вашингтоне, а не в Берлине. Вы уверены, что я должен извиняться? Может, ещё пожать руку фюреру? Отправить ему рождественскую открытку? — Это не то, о чём я говорю! — президент всплеснул руками. — Просто перестаньте сеять вражду. Говорят, что Британия почти разрушена, ваши солдаты сбежали, они не герои, а ваша страна потеряла миллионы людей, а вы стали диктатором. Как вы на это отреагируете? — Скажу вам так: пожалуйста, будьте осторожны с цифрами, — хмыкнул Черчилль. — Миллионов потерь у нас нет. Да и не "какие-то" территории теряем, а дома наших людей. Уверен, что если бы Германия оккупировала Нью-Йорк, вы бы не назвали его "какой-то территорией". Или я не прав? Президент проигнорировал сарказм. — Сэр Уинстон, — продолжил он, складывая руки на столе, — вы должны понимать, что мы хотим хороших отношений и с вами, и с немцами. Гитлер сказал, что он хочет заключить мир. Он сказал, что Британия может оставить себе острова, что не будет вторжения. Это ли не успех? — Ах, Гитлер сказал… — Черчилль постучал пальцем по столу. — Как трогательно. А как же Польша, Франция, Бельгия, Норвегия? — Вы снова о прошлом! — отмахнулся президент. — Давайте смотреть в будущее! Мы стремимся к миру, а не к десяти годам войны. — Капитуляция за один день всегда выглядит привлекательней, чем победа за десять лет, — вздохнул Черчилль. — Но у меня иной подход. Мы будем воевать. Воевать, воевать, воевать. Президент недовольно нахмурился. — Уинстон, мне кажется, вы неправильно понимаете американскую позицию… — О, я всё понимаю, — перебил его британец, — Вы не хотите оказаться на неправильной стороне истории. Проблема лишь в том, что вы пока не решили, какая она, эта "правильная" сторона. Президент задумчиво постучал ручкой по столу. Очевидно, что сделка, на которую пригласили Черчилля, была притворной. Если бы он даже молча кивал, как фарфоровый китайский болванчик, его всё равно бы обвинили в отсутствии уступчивости. Главное в переговорах — не результат, а шоу. — Всё равно подумайте, Уинстон, — мягко сказал президент. — Возможно, когда Лондон перестанет существовать, вы захотите вернуться к этому разговору. — О, я уверен, что когда Берлин перестанет существовать, вы захотите вернуться к другому, — улыбнулся Черчилль, поднимаясь с кресла. — Но пока что… позвольте мне продолжить "сеять вражду". И он гордо вышел из Овального кабинета, оставив президента в тишине, задумчиво глядящего на карту мира" Олег Чеславский
  16. 1 point
    Ні, ніякого свята не було, я навіть того Валентина за свято не держу. Просто фотки накопичились, от і показала. В мене такий "чудовий" графік на роботі, що всі свята випадають на мої робочі дні!!! На Різдво 25 працювала, на Новий рік працювала 30,31 і 1, на Різдво 7 працювала, на старий новий рік 13 працювала, і на 8 березня буду на роботі. Ото тільки Вовин День народження 1 лютого як раз був перший вихідний після роботи, нічого особливого не готувала (коли?), як завжди його улюблене м*ясо по-французьки та ще нарізки якісь. Так шо в мене свято просто коли я вдома.
  17. 1 point
    Lika_N

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    БулЬкі)) В мене як сніг,так булки..сердце радую))
  18. 1 point
    Запікала індичу ногу, дуже смачно вийшло. Чогось я їх раніше не брала. Накрутила в заморозку бендериків, трошки пожарила і їла з сметанкою, смачно! Пекла лимонний кекс, дуже смачний! Варила суп з лососевих хребтів, смачнющий, Вова завжди зимою просить. Пекла булки Осине гніздо, одна форма пішла до хазяйки з роботи на згадку про мій рік роботи з нею. Ще робила пельмені та солила скумбрію, навіть не знаю, що смачніше. От якось такось...
  19. 1 point
    Магда

    Кухонные гаджеты

    @hasia, рекомендувати продавця не можу, бо чекала замовлення близько 2-х місяців, вже збиралася спір відкривати. Та на Алі повно продавців цих таймерів. Там вони називаються: 1PC 8 Colors Super Thin Kitchen Timer LCD Digital Screen Square Cooking Count Up Countdown Alarm Magnet Clock Kitchen Tools Та нарешті я їх дочекалася, випробування пройшли нормально)
  20. 1 point
    Магда

    Кухонные гаджеты

    Дівчатка, прийшла похвалитися Замовила собі на Алі кучу маленьких таймерів) тааак зручно! Я, коли ставлю тісто на хліб, завжди роблю за декільками рецептами. І, щоб не збитись і не заплутатись в технологіях і складаннях, весь час вела записи, такі собі тайм-листи. І все рівно, пару раз таки переплутала :) А сьогодні випробувала ці таймери - на кожну миску з тістом поклала по заведеному таймеру, він просигналив - прийшла склала тісто, поставила таймер наново на наступне склалання. З ними ж і випікала - те вже печеться, те ще ростоюється, все пищить, повідомляє. Красота!
  21. 1 point
    Магда

    Французький сирний суп

    Ингредиенты: Бульйон - 1 л. М'ясо - 500 гр. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Вершкове масло 30 гр. Борошно - 1 ст.л. Сир твердий - 100 гр. Жовток яєчний - 2 шт. Вершки 20% - 100 мл. Сіль, перець, мускатний горіх Метод З м'яса, цибулі і моркви відварити бульйон. Овочі покласти цілими або розрізати пополам. Я в бульйон завжди ще кладу лавровий лист, насіння кропу і болгарського перцю, але це на любителя, опція не обов'язкова. Відібрати окремо пару черпачків готового бульйону, дістати м'ясо, овочі перебити блендером, м'ясо порізати на дрібні шматочки. В окремій каструлі, в якій вже і буде готуватися сам суп, розтопити вершкове масло. Піджарити на ньому борошно до золотистого кольору, зняти з вогню, розвести бульйоном, який відлили до перебивання овочей. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додати бульйон з перебитими овочами, посолити, викласти м'ясо, довести до кипіння, прогріти 5 хвилин. Твердий сир (в мене гауда) натерти на крупній тертці, додати в суп, добре розмішати. Жовтки збити з вершками, влити в суп, весь час помішуючи. Прогріти ще пару хвилин. Приправити свіжезмеленим чорним перцем-горошком та натертим мускатним горіхом. Подавати із зеленню та грінками. Я зверху ще потерла пармезан. Суп смачний, ситний, вершковий-вершковий.
  22. 0 points
    Магда

    С Днем рождения!!!

    Лана, дуже дякую!
  23. 0 points
    lana19

    С Днем рождения!!!

    Магда!
  24. 0 points
    AlenaT

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Не тільки пам'ятаємо, але й часто робимо))) Нашвидкуруч... коли дуже терміново щось потрібно... Завжди пачка вафель та сгущенка у запасі є))))
  25. 0 points
    musinka

    1097 день лютого

    Я дуже коротко: рашка! Взорвись!! Тварь!! С 24- м тебя!! Сволочь!! Ууууу!!!! Сука!!! Сдохни! Сгинь! Гниль болотная VID_20250224_135303_541.mp4
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×