Перейти до вмісту

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 26.03.2025 in all areas

  1. 3 points
    Miloviza

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Девчатки, появились много разных интересностей. Сковородки, утятницы, кастрюли - алюминий и нержавейка премиум сегмент. Очень хорошие антипригарные покрытия. Чашки, ложки, вилки, тарелки - большой ассортимент. Я вам все здесь просто показать не смогу. Вы можете написать мне в личку 097-903-82-24 и скажите что с муки. https://invite.viber.com/?g2=AQAPDFByCZaKCEvlHWX0S2gnzr93AkwmdNLYo9DYvgpJ7iYDS4SS%2BHaYnyzPgvII можете в вайбере посмотреть, там есть фотки и цены. И постоянно прибавляется. Будут и чайники и всякая мелкая бытовая. И дешевле (хорошее слово).
  2. 2 points
    Miloviza

    Кухонні посиденьки (балачки)

    А мы тоже с таких пили у подружки. Они реально огромные. Мне в последнее время нравятся чашки с двойным дном. Есть 2 серии: одна - можно в посудомойку, вторая - нельзя. Так вот то, что нельзя - немного другие (прозрачность стекла). А те что можно - прозрачность такая просто прелесть. Что-то типа "под хрусталь". В итоге можно наблюдать как чай заваривается, листья опускаются. И пить приятно как цвет меняется наблюдаешь. Лучше теплое держат - эффект от стенок как в термосе. И даже 500г есть. Но вот по форме тоже часто вспоминаю именно такие как вы скинули. По-моему они топчик) И уже не делают...
  3. 1 point
    Магда

    Французький сирний суп

    Ингредиенты: Бульйон - 1 л. М'ясо - 500 гр. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Вершкове масло 30 гр. Борошно - 1 ст.л. Сир твердий - 100 гр. Жовток яєчний - 2 шт. Вершки 20% - 100 мл. Сіль, перець, мускатний горіх Метод З м'яса, цибулі і моркви відварити бульйон. Овочі покласти цілими або розрізати пополам. Я в бульйон завжди ще кладу лавровий лист, насіння кропу і болгарського перцю, але це на любителя, опція не обов'язкова. Відібрати окремо пару черпачків готового бульйону, дістати м'ясо, овочі перебити блендером, м'ясо порізати на дрібні шматочки. В окремій каструлі, в якій вже і буде готуватися сам суп, розтопити вершкове масло. Піджарити на ньому борошно до золотистого кольору, зняти з вогню, розвести бульйоном, який відлили до перебивання овочей. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Додати бульйон з перебитими овочами, посолити, викласти м'ясо, довести до кипіння, прогріти 5 хвилин. Твердий сир (в мене гауда) натерти на крупній тертці, додати в суп, добре розмішати. Жовтки збити з вершками, влити в суп, весь час помішуючи. Прогріти ще пару хвилин. Приправити свіжезмеленим чорним перцем-горошком та натертим мускатним горіхом. Подавати із зеленню та грінками. Я зверху ще потерла пармезан. Суп смачний, ситний, вершковий-вершковий.
  • Newsletter

    block_newsletter_signup

    Sign Up
×