-
Публікації
185 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
2
Тип публікації
Профілі
Статьи
Форум
Галерея
Календар
Усі публікації користувача Дачниця
-
Ми купували в Агромаркеті.Там вони називаються Дерево-Сад. Садити дерева можна навіть взимку. Але мені більше подобається навесні. З осені можна підготувати ями ,а весною садити. Якщо є можливість, то купувати краще 2-3 річні. Однорічні саджанці довго сидять поки починається плодоношення. Мабуть довго нарощують кореневу систему.
-
До речі, може кому буде цікаво. Зараз продають дерева на яких привито декілька сортів. Я собі таке посадила. На ньому Талгарська красуня, Вільямс і шось третє, я забула😉
-
Бере це група сортів. Вільямс і Клаппа(любимица Клаппа) обидва туди входять. На скільки я знаю вони самозапильні. Просто менеджер хоче більше втюхати
-
Білочка на черзі. Треба тільки до дому доїхати
-
Спробую обов'язково. Дуже цікаво. Я зазвичай стерилізую у духовці, але з водою. Спробую і без води. Набагато зручніше доставати з каструлі і тд.
-
Привіт. На бутрік з свіжим орірком саме те!
-
Смачна утилізація. Що приготувати з пасок, що залишилися після Великодня
Дачниця відповів в тему lana19 в Великдень
Хоч я не пам'ятаю випадках ,щоб в моїй родині зачерствіла паска, але ідеї не погані. -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Я намазала товстим шаром -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Глазур застигла , але цукор перекристарилізувався. Лимон додавала. Що я зробила не так? -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
Тоді 300, дякую -
Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки
Дачниця відповів в тему Qween в Глазури, помадки
SOS заклинило. Маємо 6 середніх пасок. Хочу зробити глазур на желатині. Скільки треба цукру на таку кількість.300 чи 400? -
Типы и виды колера для теста. (Чем смазать дрожжевую выпечку перед отпеканием)
Дачниця відповів в тему lana19 в Советы и мастер-классы
З цукром буде більш інтенсивний колір. Мені подобається жовток з молоком чи вершками. Ти права, горить цукор. -
Баскський шоколадний чизкейк
Дачниця відповів в тему Коник в Сладкие пирожки, пироги, ватрушки, сочни, чизкейки
Я таке тільки на Майстер шеф і бачила!!! -
Навіть стало жалко, що я не люблю кокос. Але для онуків зроблю обов'язково!
-
Дуже весняні.
-
Ингредиенты: 1 яйце, 100г вершкового масла, 90г цукру, 70г сметани, 30г какао, 40г шоколаду подрібнити ножем, можна замінити горішками, ( я об'єднала), приблизно 200г борошна, 1 чайна ложка розпушувача Метод З тіста зробити кульки (приблизно 20), приплюснути і вмочити в посипку з шоколаду чи горіхів. Випікати при 180 °C хвилин 20- 25. Смачного!
-
Дуже шоколадно. Мені аж занадто
-
Ингредиенты: Борошно 500г Смалець 100г Сир 150-200г Сіль 0,5 ст. ложки Цукор 1ст. ложка Розпушувач 12г Насіння льону 2ст ложки (не обов'язково) Сироватка або інша кисломолочка, щоб вийшло не туге тісто Метод Борошно перетерти із смальцем на крихти. Додати все інше і зібрати тісто до купи. Довго не місити. Дати полежати хвилин 30. Поділити на 3 частини. Розкачати тонко на пергаменті, порізати за бажанням. Випікати при 180 до рум' яного кольору.
-
Також смачно. Щось я відповіддю забарилася. Вибач, будь ласка.
-
Божечки, яка краса. Уявляю, як він пахне!
-
О, саме те, що мені треба!
-
Твердий, можна навіть сирний продукт
-
Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
Дачниця відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
І я навіть не спробувала. Хоча люблю їх дуже. В сезон можу харчуватися тільки кавунчиками. -
Ингредиенты: Колбаса любая Мясо запеченное Сыр Зелень Яйца Специи Сушки мелкие Молоко или вода Способ приготовления Пришел в гости сыночек и принес к чаю микросушки. Только они с папаней решили расслабиться и насладиться, как у меня родилась идея теплой закуски. Пришлось сушки обменять на шоколадку, оторванную от сердца. Но чего не сделаешь ради идеи! В холодильнике нашла кусочек колбаски, запеченной индюшачьей грудки, несколько веточек укропа и остатки сыра. Короче все, что осталось после праздников . Мясо и колбаску накрошила мелким кубиком, зелень тоже помельче, а сыр на терке. Пока резала меня со всех сторон атаковали вымогатели. У меня в доме главное во время нарезки вкусностей не отвлекаться и ни в коем случае из кухни не выходить. Добавила сухой чеснок, половину чайной ложки горчицы и щепотку молотого черного перца. Вбила два яйца и все перемешала. Начинка должна быть вязкой, чтобы не рассыпалась. Но и не жидкой. Сушки на пару минут замочила в молоке и начинила смесью, с горочкой, не жмотясь. Сушки в молоко добавляла частями, чтобы не размокли Загрузила в духовку на 180 градусов с конвекцией. До румяности Минут через пятнадцать мини вкусняшки были готовы. Мои мужчины одобрили. И мне понравилось. Примечание Я думаю, что с обычной сушкой тоже хорошо будет. Отличный способ утилизации "послепраздничных" остатков.
-
Читала рецепт и отзывы затаив дыхание. Осталось дождаться вишни. Бутонов на деревьях много