Перейти до вмісту

Alinka23

Пользователи
  • Публікації

    1
  • Зареєстрований

  • Відвідування


Зміни репутації

  1. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  2. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  3. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  4. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  5. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  6. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  7. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  8. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  9. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  10. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  11. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
  12. Like
    Alinka23 получил репутацію від Natali06 в Тістечко “Вуппі”. Рецепт американського тістечка   
    Ингредиенты:
    Що нам потрібно:

    Для тіста

    1 куряче яйце
    80 грам вершкового масла
    100 грам цукрової пудри
    3 столові ложки какао-порошку
    100 мілілітрів молока
    130 грам борошна
    1 чайна ложка розпушувача тіста
    1 грам ваніліну

    Для крему

    150 мілілітрів 35% -их вершків
    4 столові ложки цукрової пудри
     
    Готуємо:
    Вершкове масло дістаньте з холодильника завчасно. Воно має встигнути трішки розтопитися. Підготуйте напохваті цукрову пудру і молоко. Тепер у мисці змішуємо борошно, какао, ванілін і розпушувач тіста. Вершкове масло розтираємо з цукровою пудрою до однорідної пишної маси. Вбиваємо яйце і ретельно перемішуємо. Поступово вмішуємо сухі інгредієнти - какао, борошно і додаємо сюди ж молоко. Вимішуємо це все до однорідного стану. А тепер за допомогою ложки або кондитерського шприцу (як вам буде зручно) викладаємо тісто на деко круглими коржами. Але дивимося уважно, аби вони були не дуже великими, адже вони ще збільшаться у розмірах. Розігріваємо духовку та ставимо деко з тістом в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180 градусів. Після того як бісквіт готовий, його треба викласти аби він охолодився. А поки готуємо крем. Для цього збиваємо вершки з цукровою пудрою міксером до густої стійкої консистенції. Беремо наші бісквіти і викладаємо крем на одну сторону коржа і накриваємо іншим. За нагоди можете чимось прикрасити ваші тістечка.  
    Бажаю кулінарних успіхів та смачного!
    Читай рецепти - легко готуй - файно смакуй
    Ваша Наталя
×