Перейти до вмісту

Справжня господиня

Пользователи
  • Публікації

    1 401
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    306

Усі публікації користувача Справжня господиня

  1. Справжня господиня

    Солона паска з сиром

    Тісто в дуже малому об*ємі завжди гірше, чим в великому. Тісту треба вибродити і малий об*єм тут не дасть того смаку. Зробіть хоча б половину рецепта.
  2. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Я потом уже вспомнила, где ты. На эмоциях написала. ТВАРИ!!!!!!!!
  3. Справжня господиня

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Наталя, дякую за подробиці. Я свою паску замішую тільки руцями, бо мій комбайн таке важке глиняне тісто не візьме, що там говорить про хлібопічку. В мене ж тіста на 1 заміс 2,5 кг!!! Це як раз на протвінь без різниці розміру форм. Я знову буду пекти на замовлення свою паску. Якщо получиться, то може спробую щось інше.
  4. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Оля Olima відгукнись!!!
  5. Справжня господиня

    Папошник (он же кулич, он же паска)

    Наталя, які гарні! Великі, пухкі. Піду рецепт Анжели дивитися, бо скільки років тільки свій печу. Подивилася і коменти почитала. Агонь! Лана, дякую!!!
  6. Справжня господиня

    Маковая начинка

    Голубой мак мягче и лучше набухает. Черный мак сухой и хуже набухает. Еще вот нашла хорошее видео про мак от профессионала
  7. Справжня господиня

    Рулет курячий Святковий

    Такой рулет готовлю с 2014 года, красиво и вкусно! Итак, нам понадобится 2-3-4 куриных шкуры. Можете как-то снять с целой курицы или накопить в морозилке шкуры от грудок. Также надо куриное мясо (с бедер и голеней мясо сочнее грудки), немного свинины (можно и без нее). Куриное мясо и свинину нарезать небольшими кусочками, можно пропустить на мясорубку с крупной решеткой (на мелкую решетку не советую). С куриных шкурок ободрать по возможности жир. Мясо смешать с любимыми специями, солью, жиром и оставить на пару часов мариноваться. За это время сделаем яичные рулетики. Для этого 1 яйцо взбить в чашке, добавить соль, мелко порезанную зелень укропа и на сковородке пожарить блинчик. Так же пожарить яичный блинчик, в который добавить вместо укропа немного мелконатертой морковки. Теперь собираем наш рулет. Расстелим на столе разрезанный рукав для запекания, на него куриные шкурки немного внахлест в форме прямоугольника. Мясо в миске смешаем с желатином (1 пакетик 15г). На шкурки поместим половину мяса. Каждый блинчик свернем тугим рулетиком и уложим на мясо. Оставшимся мясом закроем рулетики и плотно свернем рулетом, сверху перевязать нитками. Запекаем рулет около 40-45 минут. Остывший рулет прекрасно нарезается, срез смотрится очень нарядно, празднично! Мы с мужем с удовольствием ели такой рулет, какая колбаса??? Вот честное слово, писала дольше рецепт, чем делала. Попробуйте и вы!!!
  8. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Оля, ось дивись Дуже смачна!!! Вова наказав частіше готувати.
  9. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Пекла Ватрушку Ярмарку, котру не готувала ні разу! Жарила пиріжки за новим рецептом, запхала туди паштет печінковий магазинний (Вова купив) Вчора захотілося булок, напекла з ізюмом, великі вийшли
  10. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Робила на замовлення, трошки і нам перепало. Од Одного вже немає, ну ви поняли...
  11. Справжня господиня

    Кухонные гаджеты

    Я так розумію, що за 3 роки ніхто нічого не купляв, не до того було. А я недавно угледіла в великому супермаркеті, де ніколи не бувала, отаку штуку. Довольна, як слон! Ставиться на всі баночки з малим горлом і з великим. Ще й сіто прикручується. В мене багато баночок на 0,5л з кришками твіст-офф, я в них закриваю соуси, адюику, варення. В них завжди мале горло, дуже незручно наповнювати. Я колись купила за копійку силіконову лейку маленьку і обрізала її під то горлушко. Стало краще, але не дуже зручно все одно. Оце вона поруч зі стаканчиком від мульті. А тепер буде мені влітку красота з любими банками! Ціна великувата для того сіта - 70 грн, виготовляє Одеса.
  12. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Вчора пекла на подарунок своїй начальниці велику вісімку з тіста, ще оставалося тісто і я наваяла отаких пиріжків! Дві круглі булки без начинки, остальне з абрикосовим джемом своїм. Вже штук 5 пиріжків з*їв... і я допомагала. Купила сухі дріжджі Саф для здобної випічки, це бомба! Піду ще наберу. Вісімку забула сфоткати, красива була! А вона сьогодні приїхала до мене додому і поздоровила квітами, рошенівською коробкою Київ вечірній і подарувала "на помаду" тищу! Ото обмажуся!
  13. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, в мене поруч з домом є фірмовий кіоск від підприємства АЛАН. Вони продають свою продукцію і м*ясо, м*ясо тільки свинина, бо курятину не беруть у виробництво. Виробляють всілякі ковбасні вироби і тільки вищого сорту по ДСТУ, там нема навіть 1 сорту і нема ТУ. Вся продукція дорога, бо якісна и смачнюща. І от в них появилося нове - отака нарізка в упаковці десь біля кіло, ціна 184 грн/кг. Смачнюща!!! Там і куски буженини, і нарізка бекон, і ковбаса буває. Подивіться, може й у вас таке продають, то беріть без вагань, дуже смачно! А от така буженина, як шматами лежить, продається більше 400 грн за кіло.
  14. Справжня господиня

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Купила схожу м*ясну грудинку і зробила саме по цьому рецепту. Тільки чомусь запхала її варитися не у скороварку під тиском, а в звичайну мультю. Вже як варилося 20 хвилин, то мене пробило. Але не стала перекладувати, просто збільшила час варіння на 20 хвилин. Сьогодні вранці розмотала, спробували. Дуже смачно! Ще тепленьке було. Сподобалося і мені, і Вові. Получилося м*ясо інше за простий посол, я навіть не скажу яке краще - воно просто різне! Буду робити обома способами, під настрій.
  15. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Знову улюблені Вовині ватрушки, 20 штук. Ото вже одну поцупив . Чебуреки були чи не показувала? І бабка з сиру кисломолочного та рису, смачна!
  16. Звонила мне сейчас lana19, с ней все в порядке, жива-здорова. Свет у нее появится и она все сама напишет. Там мрак(((((((((((
  17. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Ні, ніякого свята не було, я навіть того Валентина за свято не держу. Просто фотки накопичились, от і показала. В мене такий "чудовий" графік на роботі, що всі свята випадають на мої робочі дні!!! На Різдво 25 працювала, на Новий рік працювала 30,31 і 1, на Різдво 7 працювала, на старий новий рік 13 працювала, і на 8 березня буду на роботі. Ото тільки Вовин День народження 1 лютого як раз був перший вихідний після роботи, нічого особливого не готувала (коли?), як завжди його улюблене м*ясо по-французьки та ще нарізки якісь. Так шо в мене свято просто коли я вдома.
  18. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Запікала індичу ногу, дуже смачно вийшло. Чогось я їх раніше не брала. Накрутила в заморозку бендериків, трошки пожарила і їла з сметанкою, смачно! Пекла лимонний кекс, дуже смачний! Варила суп з лососевих хребтів, смачнющий, Вова завжди зимою просить. Пекла булки Осине гніздо, одна форма пішла до хазяйки з роботи на згадку про мій рік роботи з нею. Ще робила пельмені та солила скумбрію, навіть не знаю, що смачніше. От якось такось...
  19. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Оля, нагадала за Тутманік, дуже його люблю! Треба купити бринзу та спекти. Чудова випічка,постійно згадую Ені та дякую їй.
  20. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Так, вже один пакет викинула, а завтра спробую другий відкрити і якщо не гіркий, то зроблю ті кекси. Дякую!
  21. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Борщ варю без капусти, бо ми її не можемо їсти. А заради однієї тарілки з капустою борщ не зварити. Пампушки не роблю, бо Вова не може їсти часник, а без часника воно не те. Я іноді купляю собі в Варусі декілька пампушок часникових, дуже вони в них смачні. Чи то мені вже так їх хочеться, що все смачним здається. Отак і живемо. То не можна, то не готуй, а смак куди дінеш... Я хочу м*ясо смажене типу шашлика, щоб зубами кусати, а Вові подавай варене до вати, щоб губами їсти. Ну і готую як він хоче, бо не будеш на одну людину окремо готувати. Іноді відриваюся.
  22. Справжня господиня

    Кухонні посиденьки (балачки)

    Дівчата, SOS!!! Допоможіть! Є в мене два пакета по 400 мл йогурта полуничного "Біла лінія", але дуже прострочених. Дуже. Не питайте, звідки вони в мене, просто вони є. Викинути жалко, а куди їх можна пристроїти думок немає. Може, у вас які ідеї прийдуть - пишіть все. Вони тільки на переробку годні, бо ніякі муси та желе з них небезпечно робити. А куди??? Викинути я завжди зможу.
  23. Тісто Борошно 500 г Вода 200 мл Олія 3 ст.л. Сіль 1 ч.л. Дріжджі свіжі 30 г Цукор 1,5 ст.л. (в тісто можна додати 1 яйце, але я додаю його рідко) Начинка Фарш з цибулею і спеціями 550 г Майонез+зелень 50 г Морква по-корейські гостра 50-60 г Тісто можете зробити своє улюблене для несолодких пирогів/пиріжків. Розкидати тісто на 15 кульок по 52-53 г. Підкатати кульки і дати відпочити під плівкою 10 хвилин. Розкачувати кожну кульку діаметром прибл. 13-15 см. На середину кружечка положити фарш прибл. 35 г, зверху повну чайну ложку майонезу і зверху додати повну чайну ложку моркви. Края пиріжка підняти і защипити зручним способом. Я заліплюю трикутником, зверху оставляю дірочку для виходу пари. Пиріжкам дати розстойку 20-30 хвилин. Змащити зверху яйцем/жовток+молоко/молоко/жовток+вода, через 5 хвилин поставити в гарячу духовку 180-190 град. і випікати 25-30 хвилин. Після випічки побрискати на пиріжки водою, накрити тканиною до охолодження. Смачного! Рецепт з ворожого форуму, давно його пригледіла и дуже часто пекла. Пиріжки виходять смачнющі, соковиті, ситні. Моркву краще брати гостреньку. Майонезу не жаліти, він дає соковитість. Такої начинки ніколи ніде не бачила, це придумка якоїсь пекарні їхньої. Ну дуже вдале поєднання! Назву придумала не я, це моя замовниця так називає.
  24. Справжня господиня

    Пиріжки з дивною начинкою

    Оце ти правильно зробила, Олю! Тепер буде в тебе нагода зробити тих пиріжків більше. Вони дійсно смачні! Я нещодавно знову їх готувала для своєї замовниці, дуже вони їх люблять. І роблю завжди 15 штук, їм 10 і нам з Вовою 5 залишається. Вже не фоткала, шо їх фоткати, однакові. А моркву ти могла трошки перцем притрусити, ну то таке. Головне, що смакували тобі.
  25. Справжня господиня

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Оля, я вже в дорозі! Залиш мені тарілочку борщу та трішки пампушечок! Я так скучила за нормальною їжею!
×