Перейти до вмісту

Наташшшка

Пользователи
  • Публікації

    348
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    41

Наташшшка last won the day on 4 грудня

Наташшшка had the most liked content!

Про Наташшшка

  • Звання
    Любитель

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнений та не відображатиметься іншим користувачам

  1. Наташшшка

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Дякую, дівчата. Спробую. В мене щоковини лежить купа і підчеревина є.
  2. Наташшшка

    Підчеревина від Марії Михальченко

    Дівчата, а якщо без мульті-скороварки, то як готувати? Чи не вийде? В нас м'ясо вже з місяць по 130грн можна взяти(домашнє, свинина) Курятина, заррраза, не дешевшає(мені ж на джерки треба)
  3. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    А я сьогодні хОзяйка)) Налісничків з лівером накрутила, картопельку з мНясом запекла, медяника спекла і кекс різдвяний. От!
  4. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В нас сьогодні вчорашній борщ. І я вже так обнагліла, що на вечерю чоловіку тупо відкрила банку покупного паштета, зробила бутики і все. Мені соромно, але шо вже...
  5. Наташшшка

    Джерки з курячого/свинячого філе

    Нє, 5 з половиною годин) Ну і потім два рази по дві години розкладаю на лотки. Довго, заррраза, але що робити? Тут більше хвилює питання, що дорого. Мені по закупівельній ціні рахують м'ясо, але все одно немало виходить( Пішла розкладати чергову партію в сушарку. А завтра знову по 22кг м'яска поїду. Такий собі кругообіг...
  6. Наташшшка

    Джерки з курячого/свинячого філе

    Оля, вибачай! Була не на зв'язку півтора тижні Треба було мені в вайбер, або ТГ писати, якщо терміново. Солі так і повинно бути) В мене ще інші пропорції є, але саме за цим рецептом хлопцям найбільш подобаються. Ура, ура! Я дуже рада! Нехай смакує) Наталя, якщо можеш забезпечити в духовці 60-65 градусів, не більше, то можна і в духовці. А в мене міні - заводик знову працює. По 22кг м'яска двічі на тиждень...Запитів море на всі напрямки.
  7. Наташшшка

    Джерки з курячого/свинячого філе

    В мене ізідрі, старенька. Температура вказана на перемикачі( він ще механічний) По соусу, то треба зрозуміти, на скільки він солоний, бо, тоді треба зменшувати кількість солі. До речі, саме цей рецепт одобрений хлопцями. Тобто, якщо для себе, то, звичайно, можна експериментувати, а якщо для хлопців, то може і не варто, бо вони гострого/солоного не хочуть. Я ще додаю дрібку хмелі-сунелі
  8. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Дякуємо, Світланка. Для нього це найкраще святкування) Дуже любить ліс)
  9. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Наш святковий стіл в лісі - пів століття моєму Сані) Рибка, млинці і картопелька з грибами готувались на вогнищі.
  10. Лана, дякую за рецепт! В минулому році цей перчик вдалось лише спробувати - все, що зробила(три літра) поїхало до хлопців на фронт, їм дуже смакувало! Цьогоріч теж вже чотири літра зробила))
  11. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    В мене сьогодні тушкована картопля з м'ясом і грибами. І свіжі помідорки. Ще спекла шарлотку. І жменька горішків ліщини. А ні, це не все! Ще нас вгостили свіженьким салом і шкварками(тут де живу зараз так називають м'ясо-свіжину підсмажену шматочками. А коли жила в Луцьку, то шкварки - то були вижарки сала)
  12. Наташшшка

    Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

    Щоб смачненько поїсти, і Вову погодувати) Я б теж не відмовилась від таких котлеток!
  13. Наташшшка

    Перець Халапеньо маринований

    Молодчинка! А я вибрала вже червоним, і тиждень стоїть в ящику - руки не доходять закрити. Доречі, я трохи збільшила кількість оцту на пробу, і нам так сподобалось більше, бо перчик тоді зовсім не м'який.
×