-
Публікації
2 289 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
38
Тип публікації
Профілі
Статьи
Форум
Галерея
Календар
Усі публікації користувача N@T@
-
500г мёда - 500г сахара - 300г маргарина - 2 яйца - 3 ст.л. ложки какао - 2 ч.л. разрыхлителя - 3 ст.л. рома - 2 ч.л. корицы - 2 ч.л. имбиря - щепотка кардамона - щепотка мускатного ореха - 1/2 ч.л. бутонов гвоздики + 1/2 ч.л. черного перца горошком+2-3 горошинки душистого перца смолоть в кофемолке или растереть в ступке. - цедра 1 апельсина и 1 лимона - 1250 муки – это примерное количество. Может уйти меньше. ПРИГОТОВЛЕНИЕ : 1. С цитрусовых снимаем цедру 2.Маргарин кубиками, мёд, сахар - ставим на маленький огонь, помешивая доводим до кипения, НО НЕ КИПЯТИМ . Снять с плиты и дать немного остыть. 3. Муку просеиваем. В половину муки добавим какао, разрыхлитель, пряности, измельченную цедру. 4. Яйца смешать до однородности. 5.В медово-сахаро-маргариновую смесь вводим яйца, добавляем ром ( можно и без рома). 6.Постепенно вводим пряную муку и хорошо вымешиваем. Остальную муку вводим постепенно. Тесто вымешиваем до однородного , но липковатого состояния, тесто будет немного теплым, но не остынет полностью, на вымешивание уйдет 15-20 минут.Муки лучше не досыпать чем пересыпать. 7. Далее емкость с тестом закрыть пищевой пленкой и на ночь поставить в холодильник. 8.Раскатывать тесто на пряники или домики 5-7 мм, выпекать при температуре 160 градусов 10 -15 минут. После выпечки изделие мягкое, затем становится достаточно твердым, украшать лучше через сутки двое. Хранится готовые изделия могут 6 месяцев и даже больше. В закрытых емкостях готовые изделия становятся мягковатыми. Приятног аппетита! Источник :http://www.kuharka.ru/
-
У мене ножі Arcos, я їх купувала поштучно під себе: хлібний, 2 великих для м'яса і універсальний, пару малих. Вже їм років 17 - дуже задоволена Є ще 2 овочевих - вікторінокс - теж класні Трамонтіно у мене теж є Ніж кухонний 180 мм Maitre Arcos 150800 ᐈ купити за доступною вартістю | Компанія https://arcos.com.ua/
-
Форумчани "Борошна" більшість , прийшли в 2014р з ХП.ру, тому Ізюмкін "Кулич с Мясоедовской" практично всі пекли, а рецепт ви можете викласти зі своїми правками, ми будемо раді Тримаємо)))
-
Автор з Херсону, виїхала з донькою, тому давно і не заходить. Але цей рецепт нами вже багато разів опробуваний, можете сміливо пекти.
-
В этой теме можно выставлять, украшенные пряники, печенье, пряничные шкатулки и другие пряничные 3Д изделия. Пряничные домики будем выставлять в другой теме. Украшаем пряничный домик Варианты украшения могут быть разнообразны: айсинг, мастика, кремы, глазурь, шоколад, цветной сахар, смешанные варианты декора. Выставляем, обсуждает, советуемся, делимся опытом ПРАВИЛА ТЕМЫ : 1.ОДИН ПОСТ - ОДНА РАБОТА. 2. УКАЗЫВАЕМ ПО КАКОМУ РЕЦЕПТУ ИЗГОТОВЛЕН ПРЯНИК ИЛИ ПЕЧЕНЬЕ, ПО ВОЗМОЖНОСТИ ОСТАВЛЯЕМ ССЫЛКУ НА РЕЦЕПТ. 3.ЧЕМ УКРАШЕНО ИЗДЕЛИЕ. 4.ТЕХНИКА И ТОНКОСТИ СБОРКИ. 5.РАЗМЕР ПРЯНИЧНОГО ИЗДЕЛИЯ. 6. ДЕЛИМСЯ ШАБЛОНОМ ПРЯНИКА.
-
я в минулому році не пекла ( вже ж світла не було ) і в цьому році руки не стоять
-
Ингредиенты: Нарізані кільцями огірки - 1кг Нарізана ріпчаста цибуля (напівкілтцями) - 250г Сіль - 2 ч.л. Яблучний оцет 6% - 350мл Цукор - 300г Куркума - 0.5 ч.л. Французька гірчиця - 2 ст .л. Чорний перець горошок - пів ч л Метод На 1 кг порізаних кільцями огірків (на ці пікулі огірки можна і косі, і пузатенькі, на тертці Бьорнер - пісня) додаємо нарізаної ріпчастої цибулі (напівкілтцями - на тертці Бьорнер), додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 3 години. ⠀ Через 3 години злити сік, додати яблучний оцет, цукор, куркуму, французьку гірчицу, чорний перець. ⠀ Добре перемішуємо, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, готуємо 3 хв. і розкладаємо по стерилізованим банкам. ⠀ Перевертаємо, кутаємо і залишаємо до повного охолодження. Три роки вже роблю! Зберігаються нормально, по смаку, як з бургера Макдональдс! ⠀ Джерело: juli_co.ok Украіна Київ Війна росії з Україною День 525
-
справжня господиня, я робила з водою
-
Оксана, смак зараз трохи не такий, вони через місяць не такі оцтові. І оцет має бути 6% яблучний, натуральний.
-
З телефону пишу вперше)) Олька , я внесла корективи в приготування. Я заварювала маринад: тобто огірки злила, 150 мл води+оцет+ цукор, куркума, зерна гірчиці - закипятила, потім в киплячий маринад додала огірки цибулею, кип' ятити 3 хв але на вогні довше, тому що огірки ж холодні , їм час потрібен. Додала в кінці мілко порізаний кріп , перемішала і по банкам.
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
N@T@ відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Біль.... Заплати їм,о Господи згідно з чином їхніх рук. Подай їм темноту на серце,прокляття твоє хай буде на них. Своїм гнівом жени їх!І вигуби їх з Підгосподніх небес!пр.Еремія.3.64.66 -
Баскський чизкейк / Чизкейк Сан Себастьян / Палений чизкейк
N@T@ відповів в тему Коник в Сладкие пирожки, пироги, ватрушки, сочни, чизкейки
Я про нього читала в книжках, бачила в інстаграм і вирішила - заморочно. Приїхала в грудні моя приятелька зі Львова, у нас немає світла, ми пішли в кав'ярню з генератором і там ми його спробували - дуже смачно. Приятелька теж не знала, що трохи підгорілий верх - це норма))) Лєнчик, дякую що зробила і принесла сюди, значить не так вже і заморочно, треба при нагоді ( нагода це вершковий сир по акції) зробити. -
Наташа, а що за машинка у вас?
-
Добрий день всім! Наташа, вишивка машинна, вірно?
-
Наташа, ти як, так давно тебе не чула, на ФБ виглядала, не бачила?
-
Всім привіт! Сто років не заходила, а тут світло є і рецепт піддивилась, бісквіт печу на Новий рік, настрою немає новорічного, ялинку не ставили, може гілку поставимо, ікру купили, а ось гаряче планувати навіть стрьомно, побачимо. Як звук вимкнути іграшок, а то не друк тексту, а перезвон...
-
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
N@T@ відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
Не купили жодного -
росія напала на Украіну. Війна. россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
N@T@ відповів в тему Natali06 в Сарафанное радио
-
Даже не подумала, что можно спаржу засолить Купила пару кг прямо с поля Каховки, пару раз по Клопотенку приготовила, остальное заморозила, но низ стеблей все же чистила, так мне больше нравится.
-
Ось так і я, читала років 10 про неї, але маю 2 кенвуди і практично всі насадки до них, тертки то ТОЧНО всі маю до кенвуду і ось прийшла мені розсилка зі знижкою на терки Бьорнер і я таки стала власницею терки Бьорнер прима плюс , ще докупила насадку на 10 мм та лоток . Стаж роботи з нею досить малий)) але в цілому - я задоволена. Леза ДУЖЕ гострі, терла на мінімальну, прозору, товщину - шикарно, ножем так не поріжеш, картоплю однаковими ломтиками для смаження - супер. Треба, звичайно, берегти руки і приноровитися, на ютубі є купа роликів і все вже не так страшно)))
-
Novaflon. Нанесение и ремонт антипригарного тефлонового покрытия производства ЕС
N@T@ відповів в тему lana19 в Общение форумчан
Света, с обновкой тебя! -
Таня, так планетарный миксер вполне может быть тестомесом с насадкой крюк))
-
Таня, покупала в Варусе, Сильпо
-
Я уже два года на духмяных дрожжах паски пеку, нравится. Папошник в этом году не пекла, краффины и впервые пекла на александрийском тесте ( по Люде Изикук)
-
Если в паске рвет верх - значить надо было дольше расстаивать