natamylove
-
Публікації
1 815 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
50
Повідомлення, опубліковані користувачем natamylove
-
-
Дякую,кремушок це ідея гарна,
Спечу сьогодня бісквіт та зроблю тортик
-
Дівчата,тут кондитерка виїхала,залишила мені відчинену пачку вершків 33%,сгущенку варену.
Шо можно зробить?,який десерт.
Є в мене чорнослив,желатін,агар,шоколад
Шоб ви порадили?вишні для коктейлів зелені та червоні ще
-
Добрий ранок,всіх вітаю з новим роком,в серці сумно...шось мені підказує,що він може бути складнішим(,залишається тільки надія,що це якось раптом закінчиться все.
Я бажаю всім,щоб лихо минуло ваши родини,хай Бог береже нашу країну,збереже наш народ,скільки ми горя перетерпіли вже...серце плаче.
-
-
В 20.12.2023 в 18:40, Наташшшка сказав:А я моцарелку зварила. І рікотту)
Я робила рікотту,але її так мало виходить.
Вона дуже смачна,вот як її багато зробить?
Алцьона reacted to this -
-
-
-
-
Лена,
В силу обстоятельств,в которые я попала,продавать лишние вещи как раз и время есть и деньги не лишние,вобщем мы расхламляемся по полной программе.
lana19, fronya40 та Elenka reacted to this -
А я продала гриль газ і аєрогріль,я зараз все попродавала ,що місце займає,всі телекі також
Сьогодні вперше робила картопляну страву,кнедлі з засмажкой -цибуля і копчене сало
lana19 та Наташшшка reacted to this -
Так,тількі в погребі,можно балкон .у нас яйця зараз в тричі дорожчі,чим я купувала влітку
inucya та справжня господиня reacted to this -
-
-
-
-
Девочки,я их спекла,вкусно супер.особенно остывшие,но они прилипли у меня к пергаменту,сахарный сироп подтек и все прилипло.
След раз я буду печь их на силиконовом коврике
fronya40, справжня господиня та Elenka reacted to this -
-
-
Розпушувача 10 грамм
Желатин який є,я цей торт вже рази три робила, і звичайний і листовий брала,в воді його замочити,та розігріти,я в микрохвильов гріла
lana19 reacted to this -
Ингредиенты:
Бісквіт
2 яйця
90 гр масло вершкове розтоплене
100 гр цукру
140 гр кефір, молоко або сметана
30 гр олія без запаху
Фарбник червоний любий
Розпушувач
180 гр борошна
Крем
400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити
Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки
або 150 гр цукрової пудри
15 гр желатину
200 гр печива Орео
Метод
Бісквіт
Все з'єднати, краще міксером. Яйця (жовтки з білками) не відокремлювати.
Випікаємо 7-10 хвилин 180'С.
Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл.
Крем
Додати набухлого та розігрітого желатину. Розкришити печиво Орео.
Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см.
Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю.
-
Я подарувала сушарку.
Сьогодні у нас вареники з картоплей +квашена капуста
Котлети з м,яса
Булку спечу,нашинка з гарбуза
Olima та справжня господиня reacted to this -
Я розклала на папірі на бляхі,і на газовий котел.
4-5 днів будуть сушиться.вже смачні
inucya reacted to this -
Зробила бигус,завтра зроблю вареники з картолей+квашена капуста.
Мені потрібно капусту з*їсти з холодильника,місто займає..ще наробила цукатів з гарбуза,сушу без сушарки
справжня господиня reacted to this
Кухонні посиденьки (балачки)
в Сарафанное радио
Опубліковано:
Дуже смачно вийшло,вершки,сгущенка і желатин