Перейти до вмісту

natamylove

Пользователи
  • Публікації

    1 815
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Days Won

    50

Повідомлення, опубліковані користувачем natamylove


  1. В 20.01.2024 в 19:06, спокусницЯ сказав:

     

    Вершки 400 гр.

    молоко спущене, варене  140  гр.

    можна ще додати  20-25 гр желатину, столову ложку коньяку, 1 ч. л розчинної кави ( розвести у воді, потім нею залити  желатин. )  І шоколад туди потерти можна, і горіхове праліне ... 

     

    Дуже смачно вийшло,вершки,сгущенка і желатин

    20240122_092312.jpg


  2. Дівчата,тут кондитерка виїхала,залишила мені відчинену пачку вершків 33%,сгущенку варену.

    Шо можно зробить?,який десерт.

    Є в мене чорнослив,желатін,агар,шоколад

    Шоб ви порадили?вишні для коктейлів зелені та червоні ще

     

     


  3. Добрий ранок,всіх вітаю з новим роком,в серці сумно...шось мені підказує,що він може бути складнішим(,залишається тільки надія,що це якось раптом закінчиться все.

    Я бажаю всім,щоб лихо минуло ваши родини,хай Бог береже нашу країну,збереже наш народ,скільки ми горя перетерпіли вже...серце плаче.


  4. Фотоотчетик,яйцам 5 ,5 месяцев

    Пекла бисквит на 5 яиц,еще кексы пекла сегодня

    Покупала яйца по 15 гривень за десяток,на рынке сейчас у нас 90 гривень.

    Вобщея я сэкономила.

     

    20231218_113514.jpg

    20231218_115603.jpg


  5. А я продала гриль газ і аєрогріль,я зараз все попродавала ,що місце займає,всі телекі також

    Сьогодні вперше робила картопляну страву,кнедлі з засмажкой -цибуля і копчене сало


  6. Девочки,я их спекла,вкусно супер.особенно остывшие,но  они прилипли у меня к пергаменту,сахарный сироп подтек и все прилипло.

    След раз я буду печь их на силиконовом коврике


  7. Ингредиенты:

    Бісквіт

    2 яйця

    90 гр масло вершкове розтоплене

    100 гр цукру

    140 гр кефір, молоко або сметана

    30 гр олія без запаху

    Фарбник червоний любий

    Розпушувач 

    180 гр борошна

     

    Крем

    400 мл вершків для збивання (у мене 26% вже були з цукром) збити

    Якщо вершки без цукру, додайте 100 мл сгущенки

    або 150 гр цукрової пудри

    15 гр  желатину

    200 гр печива Орео

    393965736_878444963869693_602328643559839834_n.jpg

     

    Метод

    Бісквіт

    Все з'єднати, краще міксером. Яйця  (жовтки з білками) не відокремлювати.

    Випікаємо 7-10 хвилин 180'С.

    Бісквіт випікаю 60×40 см тонким шаром на листі, потім розрізаю навпіл.

     

    Крем

    Додати  набухлого та розігрітого желатину. Розкришити  печиво Орео.

     

    Торт роблю в прямокутній формі, розмір 30×40 см, висота 5.5 см.

    393173611_676221054601960_6469497005054403053_n.jpg

    Зібрати торт і в холодильник на ніч. Покрити шоколадной глазур'ю.

    393979431_6786081468173873_1259847174227902935_n.jpg370288921_167824796396512_7177792460824731874_n.jpg


  8. Зробила бигус,завтра зроблю вареники з картолей+квашена капуста.

    Мені потрібно капусту з*їсти з холодильника,місто займає..ще наробила цукатів з гарбуза,сушу без сушарки

    20231020_111757.jpg

×