Перейти к содержимому

Печенье "Мадлен" апел...

Просмотров: 558
Лайков: 8
Опубликовано: 29.06.2018
Джем из белых слив

Просмотров: 2827
Лайков: 7
Опубликовано: 17.08.2015
Хлеб цельнозерновой с зеле...

Просмотров: 3439
Лайков: 9
Опубликовано: 25.06.2015
Багеты "Французские"

Просмотров: 2990
Лайков: 11
Опубликовано: 06.11.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Свиняча печінка в томатно-соєвому соусі

печень соевый соус томат

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 Аннетт

Аннетт

    Новичок

  • Пользователи
  • Репутация
    74
  • 20 сообщений

Отправлено 15 Июль 2016 - 22:00

Ингредиенты:
— 500 г свинячої печінки;
— 1 цибулина;
— 1 ст.л. картопляного крохмалю;
— ½ ч.л.карі;
— 1 ч.л. паприки;
— 1 ч.л. солі;
— 4 ст.л. рослинної олії;
— 2 зубчики часнику;
— 2 ст.л.томатної пасти;
— 5 ст.л. соєвого соусу;
— 2 ст.л. рідкого меду.


Приготування:

 

1. Свинячу печінку добре промийте під холодною водою, видаліть жовчні протоки і плівку. Наріжте тонкими скибочками.
2. Приготуйте маринад для печінки. До крохмалю додайте карі, паприку, сіль, часник, видавлений через прес. Потім додайте олію, перемішайте.
3. Покладіть у маринад шматочки печінки, перемішайте й залиште на 15 хвилин.
4. Наріжте цибулю півкільцями.
5. Приготуйте соус. До соєвого соусу додайте томатну пасту й рідкий мед, перемішайте.
6. Розігрійте сковороду, змажте олією, Сковороду з невеликою кількістю олії викладіть печінку й обсмажуйте 2 хвилини на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім додайте цибулю, перемішайте й обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
7. Влийте томатно-соєвий соус, додайте 50-100 мл окропу. Перемішайте і тушкуйте 5 хвилин на маленькому вогні.

Печінка вийде дуже соковитою.

 

Смачного!


  • lana19, fronya40, Алцёна и еще 1 это нравится



Темы с аналогичным тегами печень, соевый соус томат

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.