Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Кабачки 1-2шт.Помидор-2шт.Зелень-укроп, петрушка.Майонез-100г.Чеснок 1-2зубка.Мука, соль, перец.Масло-для обжарки Способ приготовления:Лучше всего выбирать кабачки молоденькие с тоненькой шкуркой, тогда не надо будет их чистить.Помыв кабачки нарезаем на кружочки толщиной 4-5мм.Обваливаем в подсоленной муке и обжариваем на сковороде с двух сторон.Кладём на салфетку для удаления лишнего жира.Выкладываем на блюдо.Смазываем подготовленным соусом из майонеза, зелени, чеснока.Накрываем кружочком помидора, посыпаем зеленью. Приятного аппетита 1 IRR reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 червня, 2014 Да-да-да!!! Отличное кушанье, подтверждаю!!! :10: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Люблю её за то что быстро готовится и вкусная :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 23 червня, 2014 Ага :vkusno 1: , если бы еще и кабачок уже поджаренный с грядки рвать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юля 604 Опубліковано: 23 червня, 2014 Лена, спасибо , что напомнили . Я страсть как люблю такое дело , а еще делаю такой вариант с баклажанами . :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Юленька, на здоровье А я когда появляются синенькие, делаю их вместе :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Izvarina 8 102 Опубліковано: 23 червня, 2014 Ленусь, классная закусочка. Мы ее тож всегда делаем, и из кабачков и из баклажан, только еще петрухой обильненько посыпаем. :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Дианочка, и петрушка идёт в ход когда есть в холодильнике, а в тот момент её не было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 058 Опубліковано: 23 червня, 2014 Ленусь,я недавно тоже такую закуску пробовала :vkusno 1: теперь я тоже смогу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Вот здорово, в нашем полку любителей этой закуски прибавилось :m0590 (1): Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Маруся Опубліковано: 23 червня, 2014 Леночка, це дуже смачно :vkusno 1: Дякую тобі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 23 червня, 2014 Моя ти красуня , як тобі личить розмовляти українською мовою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Маруся Опубліковано: 23 червня, 2014 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Svetlanaur 644 Опубліковано: 26 червня, 2014 Отличная закуска! Никогда не делала, теперь сделаю. Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vilapo 8 029 Опубліковано: 26 червня, 2014 Света, делай на здоровье Надеюсь, кабачки в таком варианте тебе понравятся :vkusno 1: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах