Olima 2 181 Опубліковано: 16 квітня, 2018 Так в том то и дело, что в холодильнике места нет, а в морозилке пока освободилось. С тмином сама первый раз на пробу сделала, на 3-х литровую банку 1 ч.л. без верха тмина, сахар по вкусу (у меня 7 ст.л.) и лимонки 0,5 ч.л. 1 Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 27 березня, 2023 В 16.04.2018 в 10:35, Olima сказав: Так в том то и дело, что в холодильнике места нет, а в морозилке пока освободилось. С тмином сама первый раз на пробу сделала, на 3-х литровую банку 1 ч.л. без верха тмина, сахар по вкусу (у меня 7 ст.л.) и лимонки 0,5 ч.л. Як я вчасно згадала, що хотіла спробувати сік з кмином. Закрила пару баночок на пробу і я. 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 27 березня, 2023 3 години тому, Алцьона сказав: Як я вчасно згадала, що хотіла спробувати сік з кмином. Алла, дякую що сама згадала і нам нагадала. Треба і мені з тмином зробити. Я ще не починала в цьому році закривати сік. Якщо завтра чоловік привезе, то апельсини у мене приготовані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 березня, 2023 Олю, а ти пробувала на смак той кминовий? Як воно?? Я вже на фінішній прямій із соком. Чекаю, поки закипить на останні дві банки. Ще закрила із дюшесками, барбарисками. Дюшесовий теж вперше закриваю, але має бути смачно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Olima 2 181 Опубліковано: 28 березня, 2023 Алла, мені з тмином подобається, але тмин я люблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах