Перейти до вмісту

Recommended Posts

 

 

Леночка,спасибо.Без ложной скромности у меня красивше вышло

Анжела поэтому я про элегантность и написала :girl_wink:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

В моем источнике без чеснока.С чесночком интересней,думаю.

 

Я делала как раз с чесноком, без сахара в начинке, такая своеобразная альтернатива пампушкам к супу. Булочки получаются пушистые, очень мягкие, с хрустящей корочкой. Тесто мне понравилось

IMG_8115.JPG

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×