SanaT 6 343 Опубліковано: 6 жовтня, 2015 конечно , спасибо, понятно теперь. В само тексте рецепта увидела "сахар" и как-то не сообразила. А можно же и сахар в сироп, правильно? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nata_M 278 Опубліковано: 24 квітня, 2016 Приветики! Я вот тоже со своми пришла Никак не решалась, а тут муза на голову свалилась))) Эх, бросайтесь.... тапками) 7 SanaT, valuhka, Алцьона та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
natamylove 4 376 Опубліковано: 23 червня, 2016 красивые пироженки! я вот на длинные украинские выходные хочу макарон испечь , это будет вторая попытка первая была так себе, но сьели все, хочу вторую попытку сделать вот попробую этот рецепт 2 lana19 та Nata_M reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 861 Опубліковано: 21 березня, 2017 І я вже давно з цим десертом мучуся, але вірю, що я його осилю 2 Алцьона та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах