Olima 2 155 Опубліковано: 16 листопада, 2017 ...а я айву і не куштувала ні разу...та я іі окрім як на картинці і не бачила... А я думала, что я одна тут село необразованное. Айва, айва, а шо воно таке 2 Сусля та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сусля 4 587 Опубліковано: 16 листопада, 2017 Надо же! Для кого-то это экзотический фрукт... А я не знаю, куда его девать... як куди?? продати! або наварити желе :vkusno 1: 3 inucya, Jefry та Kira reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jefry 2 035 Опубліковано: 16 листопада, 2017 Якщо в селі на деревини ще щось лишилося, то спробую таки зробити кілька баночок. 2 Kira та inucya reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 21 липня, 2019 Боженьки! Я глянула на рецепт, на фото, і згадала той смаааакккк!!! Згадала посилочку, баночку гарненьку, желєшку смачненьку! Ще так розумію, не айвова пора, але коли настане, не викидайте іі, варіть усі желе!!! Треба вже і собі шукати таке деревце та посадить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах