Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:


Фасоль
Лук
Морковь
Растительное масло
Соль,лавровый лист

post-215-0-96214600-1449070581_thumb.jpg

 

Способ приготовления

 

Фасоль отварить, процедить.

Протушить лук до светло коричневого цвета, добавить натертую морковь, соль, перец, лавровый лист и щепотку сахара . Влить немножко воды и тушить до готовности моркови.

Добавить фасоль. Тушить при открытой крышке минут 10 для "дружбы" :smile:  и испарения  лишней жидкости.

Приятного аппетита!

 

Примечание

 

Такая фасоль у нас всегда присутствует на столе на Свят Вечер.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×