Jump to content

Фрезия

Пользователи
  • Content Count

    378
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Фрезия last won the day on January 4

Фрезия had the most liked content!

About Фрезия

  • Rank
    Любитель
  • Birthday 10/28/1979

Информация

  • Город
    Сімферополь
  • Настоящее имя
    Ірина

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Фрезия

    Крем. Срочно нужна помощь.

    Спасибо большое! Очень нужная мне информация
  2. Фрезия

    Крем. Срочно нужна помощь.

    Спасибо за ответ, сливки домашние.
  3. Фрезия

    Крем. Срочно нужна помощь.

    Коржи медовые
  4. Фрезия

    Крем. Срочно нужна помощь.

    Підкажіть, як з цього набору зробити стійкий крем для торту цифра:300 грам білої глазурі, домашні вершки і масло?
  5. Дякую за рецепт булочок! Пекла вже декілька разів, наступного дня вони, дійсно, смачніші, дуже подобаються.
  6. Це печиво врятувало те, що були інші види випічки на Різдво Тому воно спокійно собі лежало, по одному тягнули, звичайно, і сьогодні ще виявились ці смачні залишки
  7. Ингредиенты: Масло вершкове (кімнатної температури)- 250 г Цукрова пудра (110г +100г для покриття)- 210 г Коньяк (ром)-50 г Борошно пшеничне - 450г Розпушувач тіста-1/2 ч.л. Ваніль Мигдаль 100 г (підсмажити і подрібнити крупно) Дуже смачне традиційне грецьке печиво, яке готується дуже швидко! Кількість порції: 30 штук Спосіб приготування Збити міксером масло, поступово додаючи цукрову пудру-110 г, до однорідної пишної маси. Додати коньяк і перемішати. Просіяти борошно з пекарським порошком і ваніллю. Поступово додати борошно до масла, збитого з пудрою, потім додати мигдаль. Знову замісити, розділити тісто на частини. Тісто не повинно бути дуже крутим, вже після додавання горіхів, якщо буде необхідність, додати борошно. Розділити на однакові 30 шматочків ( у мене 35) і зробити кульки 3-4 см в діаметрі. Викласти на деко, застелене пекарським папером, на відстані один від одного. Випікати при 180 15-20 хвилин. Повністю охолодити і обкачати в цукровій пудрі. Дуже ніжне і ароматне печиво, яке просто тане в роті. А з часом ( через 10 днів спостережень) стає ще смачнішим! Схоже печиво випікають кримські татари, в їх національній кухні назва Кураб'є. Ті, які спробували це мигдальне печиво, оцінили смак. Рецепт від natapit.
  8. Фрезия

    С Днем рождения!!!

    Дякую всім за вітання! :m0590 (1):
  9. Посмотрела замечательный сериал "Это мы".Из отзывов.Эта картина потрясающая, просто невозможно остаться равнодушным. Я бы посоветовала этот сериал абсолютно всем: людям большим и не очень, радостным или печальным, полным надежд или разочарованным — абсолютно всем. Уверена, что каждый усваивает для себя нечто уникальное, но это нечто обязательно будет хорошим, теплым и светлым, как в принципе и весь сериал. Я очень редко комментирую или советую что-либо, однако невозможно промолчать. Смотрела сериал сквозь слезы, но всегда с улыбкой, ибо эти истории возвращают веру в любовь и людей.
  10. Фрезия

    Мороженое "Сникерс"

    Морозиво дуже смачне! Фото не зробила, іншим разом, бо готувати збираюся часто)Сподобалося, що наступного дня з морозилки воно не тверде і немає кристалів льоду зовсім.Смакота!Дякую за рецепт!
  11. Дякую!В мене форми алюмінієві, хотіла би ще таких купити, але вже в Криму не знайти
  12. Дякую за рецепт! Паска смачнюща!Я декілька років пекла Мясоєдовську, але вона займає багато часу, і не завжди був гарний результат, кришилась, хоча смак влаштовував. А ця пасочка просто ідеальна для мене на смак! Смачніша!Вона швидко підходить, і тому,думаю, не крихка в результаті, вона має прекрасний, ніби вологий мякуш,вона самодостатня,думаю, і без родзинок, хоча я поклала 200 грам і ще цукатів жменю.Опару я просто помішала міксером, були грудочки,але в готовій пасці зовсім не відчутно.
  13. Чи можна в папошник покласти більше ізюму- грам 200?
×