Natali06 18 069 Опубліковано: 27 березня, 2014 сыворотка -330г пшеничная мука -300 г ржаная мука-200г закваска пшеничная-100г соль-2ч.л. дрожжи сухие-1ч.л. Способ приготовления Все ингредиенты положить в хлебопечку согласно инструкции. Режим французский. Во время замеса не забываем следить за колобком. У меня закваска 50% гидратации, если у вас больше,значит нужно добавить муки, до образования гладкого, эластичного колобка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Сэра Опубліковано: 27 березня, 2014 Наташ , мякишь такой кружевной , как будто крючком вязала . Фотки заглядение , а колоски вообще меня добили , они потрясающе смотрятся на вышиванке !! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Виталинка 1 679 Опубліковано: 28 березня, 2014 Наташа, хлебушек отличный ! И фото супер! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 28 березня, 2014 Девчонки,спасибо вам огромное, за ваши похвалюшки! Давно не пекла хлеб в хлебопечке,а вчера пришло вдохновение И хлеб получился на удивление мягкий и вкусный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Сэра Опубліковано: 28 березня, 2014 Ты заслуживаеш похвалюшки , по этому мы , как говориться , что на сердце , то и на языке Наташка , каждый день печёшь хлеб , что вы втроём его съедаете , за день ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 28 березня, 2014 Тань, переходи на кухню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 30 березня, 2016 Скажіть будь ласка яку ви закваску робите.Я ніколи не пекла хліб на заквасці,хочу спробувати,але в ХП,бо не для мене ті ручні рецепти.дякую 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 1 квітня, 2016 яку ви закваску робите Галя, у меня пшеничная закваска 50 % влажности Левито Мадре. Но в приготовлении хлеба я больше использую 100% влажности.( хотя вполне сойдет и 50%).Для большей влажности я перевожу свою Левито в 100%. 1 ГалинкаМалинка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ГалинкаМалинка 528 Опубліковано: 1 квітня, 2016 шось для мене це все складно. почитаю тему ше раз про закваски. Дякую Натлочко за відповідь. 2 Natali06 та lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 069 Опубліковано: 1 квітня, 2016 Галюня, я, наверное, запутано объяснила... Выбери закваску , к которой больше лежит душа и там уже будем разбираться. так будет понятнее.Хорошо? 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах