Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 27 жовтня, 2016 Ингредиенты: Яйця-6шт Цукор-200г Вершкове масло-40г Борошно - 150 г Крохмаль кукурудзяний-50г Сухе молоко-50г Сіль-1/2 ч.л. Ваніль-щіпка Розпушувач-5г Кольорове борошно Еcomeal чорне-3 ст.л. Шоколад білий і чорний Спосіб приготування Цукор і яйця збити на круто. Борошно,крохмаль,сухе молоко,сіль,ваніль і розпушувач з'єднати. Цю суміш по частинах додавати до яєчної маси і легенько вимішувати. Добавити тепле розтоплене масло. Відокремити невелику частину тіста (приблизно ¼ від всього) і додати чорне борошно Еcomeal. В силіконову форму ведмедика налити чорне тісто і зверху залити білим. Випікати при температурі 160-170 градусів 30-35 хв. Мої спостереження: потрібно слідкувати за випіканням,щоб не перетримати і не перепекти. Наш один ведмедик був затемний і і дуже погано видно контури кольорів ,тому ми його прикрасили чорним і білим шоколадом. Чорне тісто на смак нічим не відрізняється від білого. Діти були задоволені. 10 Kira, azaza, Пампушка та 7 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Оксаночка, как же здорово ты придумала! Можно же любую выпечку так разукрасить! Спасибо! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 30 жовтня, 2016 Наталь, дякую за гарні слова! Дітлашні цікаво самій розмальовувати шоколадом і з'їдаються такі пандочки швидше. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах