Мері 1 016 Опубліковано: 28 жовтня, 2016 (змінено) Ингредиенты: Тісто: 265 г борошна 190 г води(краще 160) 8 г дріжджів(пресовані) 2 г солі 20 г цукру 15 г масла З вказаних інгредієнтів замісити вязке тісто.Борошна не підсипати,навіть якщо виглядає ,що конче треба. Бродіння 4 години,за цей час рази зо три скласти тісто конвертом. Коли пройде час бродіння,тісто викласти на змазану олією дошку(в ідеалі силіконовий килимок) ,зробити жгутик і з нього формувати кульки,як горіхи(грецькі). Час підростання під плівкою,ще 30 хв. За 10 хв. до завершення часу розігріти фритюр .Китайськими палочками(або щось в цьому роді) натикати пампушок ,щоб робилась дирка і в олію,до золотистого кольору треба підсмажувати. Витягти ,дати вистигнути посипати пудрою і вперед ,руйнувати свої фігурки)) Я робила два вида тіста.Перше було з зеленого борошна,там води 190,нічого з того не вийшло,і складування не допомогло((Їсти то можна,але показувати комусь,боронь Боже. А от в червоне я дала менше води,і о,,це було чудово..Тісто приємне,і легше працювати.Хоча зразу по вигляду,зовсім наче не пампушкове тісто. На жаль,плани в мене на це борошно були набагато серйозніші і навіть авторський рецепт готувався..Але так сталось,що втілити ці задумки я поки що неможу(((( Розбила духовку і поки що в глибокому трансі і розпачі. Змінено 29 жовтня, 2016 користувачем lana19 8 Kira, azaza, Natali06 та 5 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 25 грудня, 2017 буду очень признателен если вы укажите по какому ГОСТу эти пампушки спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fronya40 15 929 Опубліковано: 25 грудня, 2017 Мери редко приходит.поэтому отвечу я. ГОСТ Р 53105-2008 1 Странник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 27 грудня, 2017 @fronya40, Спасибо, пробегусь по госту ,просто очень интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах