Мері 1017 Posted October 28, 2016 (edited) Ингредиенты: Тісто: 265 г борошна 190 г води(краще 160) 8 г дріжджів(пресовані) 2 г солі 20 г цукру 15 г масла З вказаних інгредієнтів замісити вязке тісто.Борошна не підсипати,навіть якщо виглядає ,що конче треба. Бродіння 4 години,за цей час рази зо три скласти тісто конвертом. Коли пройде час бродіння,тісто викласти на змазану олією дошку(в ідеалі силіконовий килимок) ,зробити жгутик і з нього формувати кульки,як горіхи(грецькі). Час підростання під плівкою,ще 30 хв. За 10 хв. до завершення часу розігріти фритюр .Китайськими палочками(або щось в цьому роді) натикати пампушок ,щоб робилась дирка і в олію,до золотистого кольору треба підсмажувати. Витягти ,дати вистигнути посипати пудрою і вперед ,руйнувати свої фігурки)) Я робила два вида тіста.Перше було з зеленого борошна,там води 190,нічого з того не вийшло,і складування не допомогло((Їсти то можна,але показувати комусь,боронь Боже. А от в червоне я дала менше води,і о,,це було чудово..Тісто приємне,і легше працювати.Хоча зразу по вигляду,зовсім наче не пампушкове тісто. На жаль,плани в мене на це борошно були набагато серйозніші і навіть авторський рецепт готувався..Але так сталось,що втілити ці задумки я поки що неможу(((( Розбила духовку і поки що в глибокому трансі і розпачі. Edited October 29, 2016 by lana19 8 Пампушка, Natali06, inucya and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Guest Странник Posted December 25, 2017 буду очень признателен если вы укажите по какому ГОСТу эти пампушки спасибо Share this post Link to post Share on other sites
fronya40 15979 Posted December 25, 2017 Мери редко приходит.поэтому отвечу я. ГОСТ Р 53105-2008 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Странник Posted December 27, 2017 @fronya40, Спасибо, пробегусь по госту ,просто очень интересно Share this post Link to post Share on other sites