Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 7 квітня, 2017 Ингредиенты: Картопля варена - 5 шт.Яйця варені - 3 шт.Куряче філе - 1 шт.Сир плавлений - 2 шт.СільПерецьМайонезЗелена цибуля і петрушка ( для оформлення) Спосіб приготування Картоплю, яйця, м'ясо порізати кубиками. Сирки натерти, зелену цибулю дрібно покришити. Усі складники вимішати з майонезом, посолити і поперчити. Прикрасити зеленню. Примітки Салат має ніжний смак. Для пікантності можна додати подрібнений зубок часнику. https://www.youtube.com/watch?v=mpAgRz7JR04&t=42s 16 fronya40, lissaKi, Natali06 та 13 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 16 квітня, 2017 Оксаночка, салатик и правда- сама нежностьт! Мммм , так бы и сьела! Спасибо за рецептик! Твои видео блогеры, как всегда, на высоте! 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 11 травня, 2017 хм ,есть такое выражение - Глазом зацепился это именно об этом рецепте ,вроде бы ни чего особенного, а глазом зацепился ,интуиции меня еще ни разу не подводила, вечером сделаю и обязательно поделюсь впечатлениями. Но повторю обязательно ,с некоторыми дополнениями, даже уже знаю с какими. за рецепт заранее спасибо 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Странник 1 605 Опубліковано: 11 травня, 2017 1.Сразу извинюсь, фото нет. Сделал салат, вышел в магазин, вернулся- а фотографировать уже нечего, мои вернулись. Обещаю в следующий раз не оставлять салат без присмотра и обязательно сделаю фото 2. Мои поправки, сразу показалось мало цвета, и по этому сделал майонез на основе копченной паприки. 3. Чеснок однозначно. Итог, это реально, очень простой, быстрый и очень приятный на вкус салат. И огромное поле для фантазий, в следующий раз сыр заменю на твердых сортов (мне не хватило именно остроты сыра) Но сама идея просто беспроигрышная, я понимаю ,что это очень простой вариант, но очень вкусный еще раз спасибо за рецепт 7 lana19, Natali06, Lika_N та 4 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 12 травня, 2017 Спасибо за рецептик! Наталь,і тобі дякую! Ми вже декілька раз готували. Смачно! Глазом зацепился Саша,дякую! обязательно сделаю фото Думаю,що моїм дівчаткам буде приємно,що їх старання не даремні. Чеснок однозначно. От і на мій смак теж потрібно часничку. Коли готуємо салат,то я собі додаю часник для гостроти і ще зелень .А малечі подобається ось такий "ніжний" варіант салату. в следующий раз сыр заменю на твердых сортов (мне не хватило именно остроты сыра) Спробую і собі замінити. Побачу результат. Можливо,це вже буде зовсім інший смак. Но сама идея просто беспроигрышная, я понимаю ,что это очень простой вариант, но очень вкусный еще раз спасибо за рецепт Щиро дякую,що звернув увагу і скористався рецептом!!! 1 Странник reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах