Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 29 квітня, 2017 Ингредиенты: Яблука великі - 3 шт.Желе - 1-2 пачкиВода - 450 мл Спосіб приготування Желе всипаємо в гарячу воду і розмішуємо до повного його розчинення . У нас було так: пачку желе(брали польське) залили холодною водою І після набрякання желатину розігрівали на маленькому вогні. Вирізаємо в помитих і витертих яблуках серединку, щоб м’якоті лишилось десь на 5 міліметрів. Охолодженим желе заливаємо порожнини в яблуках. І ставимо в холодильник для застигання (найкраще на ніч). Розрізаємо на кусочки і на стіл!!!Десерт готовий! Примітка Нічого надзвичайного,але для дітей смачна цікавинка. Яблука можна брати різного кольору, так як і желе для їхнього наповнення. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=7yp-Y-nq5MI&t=52s 3 Natali06, AlenaT та Алцьона reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 4 травня, 2017 Оксаночка, какой невероятный десерт! И не сомневаюсь, что это не только интересно, но и очень вкусно! Спасибо тебе и твоим девчоночкам! 1 Уляна-ляна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Уляна-ляна 2 552 Опубліковано: 4 травня, 2017 Оксаночка, какой невероятный десерт! И не сомневаюсь, что это не только интересно, но и очень вкусно! Спасибо тебе и твоим девчоночкам! Наташенька,дякуємо!!! Розповіла мені про такі яблучка сусідка. ЇЇ сини живуть в Америці,і коли приїздили до неї в гості зі своїм другом,то цей самий друг не дуже був ласий на наші торти і пироги. От вона і готувала йому такий десерт. І мені розповіла,як робити,а я своїй малечі показала. От так у нас ці яблучка в меню появились . Робимо десерт для діток,але я побачила,що й дорослі теж не проти поласувати. 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Natali06 18 118 Опубліковано: 5 травня, 2017 Оксаночка, я вспомнила , что когда то сестра делала желе из вина. Может для взрослых можно делать такое желе ? ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах