РАТАТУЙ-13 340 Опубліковано: 12 червня, 2017 (змінено) Ингредиенты: Теляча вирізка Сiль, перець Олія Вершкове масло - 1 ст.л. Часник - 3 зуб.+ 3 зуб. Розмарин Тім'ян Гірчица Шампіньйони Бекон (хамон, пармська шинка) Листкове куповане тісто Телячу вирізку солимо перчимо. Трохи масажуємо. Далі обсмажуємо на сковородці до скоринки зі всіх сторин. Обсмажуємо в олії, вершковому маслі (1 ст ложка), 3 зубчика часника, розмарин, тім'ян. В процесі обсмажування поливаємо соками з сковорідки. Забираємо зі сковорідки і зразу змащуємо гірчицею. Відкладаємо. Нарізаємо шампіньйони. Перебиваємо їх в кухоному комбайні з 3 зубчиками часника до кашеподібної маси. Далі гриби на сковорідку і випарюємо зайву вологу. Приправляємо. Нехай охолоне. Розкладаємо харчову плівку, на яку викладаємо бекон (хамон, пармську шинку) з нахлистом. На бекон зверху грибну масу. Розправляємо рівномірно. Далі зверху вирізку та загортаємо як цукерку, як на відео. Ставимо в морозілку на 15 хв. Трохи розкатуємо листкове куповане тісто. Викладаю нашу цукерку на тісто та огортаю тістом зі всіх сторін. Знову в морозилку на 5-10 хв. Робимо художній малюнок на тісті та змащуємо яєчним жовтком. Присипаємо зверху крупною сіллю. Викладаємо на пергамент змащений олією. В духовку на 20-25 хвилин при 200 градусах та 20-25 хв при 160 градусах. В процесі тісто може пригорати. Треба вчасно його накрити фольгою!!! Даємо відпочити 10 хвилин. Нарізаємо. Страва готова. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=Mh9LsbIkPXw Змінено 13 червня, 2017 користувачем lana19 9 Фрезия, Валюшечка, Юлькин та 6 others reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах