Jump to content

Recommended Posts

post-3928-0-29305000-1498754881_thumb.jpg

 

Червоний болгарський перець 1 шт. та цибулю шалот (чи звичайну) 1 шт. нарізаємо соломкою. 

Декілька стебел зеленої цибулі нарізаємо крупно. Все відправляємо на сковорідку.

Спеції до смаку. 1 ст ложка цукру і обсмажуємо до готовності. В процесі додаємо 3-4 ст ложки бальзамічного оцету.

Стейки добряче перчимо, солимо. І обсмажуємо на сковорідці по 2 хв з кожної сторони. 

Далі додаємо 2 ст ложки вершкового масла, 2 гілочки розмарину, 2-3 гілочки чебрецю(тимьян), 3 зубчика часника.

Поливаємо стейки соками зі сковородки в процесі та обертаємо черз кожні 3 хв. 

Загальний час обсмажування - 12хв при моїй товщині стейків.

Викладаємо овочі на тарілку. Стейк на овочі. Часник на стейк чи збоку. Смачного!

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

як вчасно натрапила на Ваш рецепт!!! Саме сьогодні збираюсь готувати стейки! Дякую за рецептик! :0_8e0d2_28d964f1_S:

Андрію, прийшла повідомити, що стейки вийшли дуже смачними!!! Готувала без овочів (пішли в салат), але сподобалось готувати з добавлянням масла та часнику! Стейки в мене маринувались в соєвому соусі та спеціях з учорашнього дня...смакота!!!!

Edited by Юлькин

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×