РАТАТУЙ-13 340 Posted June 29, 2017 Червоний болгарський перець 1 шт. та цибулю шалот (чи звичайну) 1 шт. нарізаємо соломкою. Декілька стебел зеленої цибулі нарізаємо крупно. Все відправляємо на сковорідку. Спеції до смаку. 1 ст ложка цукру і обсмажуємо до готовності. В процесі додаємо 3-4 ст ложки бальзамічного оцету. Стейки добряче перчимо, солимо. І обсмажуємо на сковорідці по 2 хв з кожної сторони. Далі додаємо 2 ст ложки вершкового масла, 2 гілочки розмарину, 2-3 гілочки чебрецю(тимьян), 3 зубчика часника. Поливаємо стейки соками зі сковородки в процесі та обертаємо черз кожні 3 хв. Загальний час обсмажування - 12хв при моїй товщині стейків. Викладаємо овочі на тарілку. Стейк на овочі. Часник на стейк чи збоку. Смачного! https://www.youtube.com/watch?v=9YqgqjfP0gk 8 Юлькин, Алцьона, lana19 and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Юлькин 5450 Posted July 3, 2017 (edited) як вчасно натрапила на Ваш рецепт!!! Саме сьогодні збираюсь готувати стейки! Дякую за рецептик! Андрію, прийшла повідомити, що стейки вийшли дуже смачними!!! Готувала без овочів (пішли в салат), але сподобалось готувати з добавлянням масла та часнику! Стейки в мене маринувались в соєвому соусі та спеціях з учорашнього дня...смакота!!!! Edited July 3, 2017 by Юлькин 3 Алцьона, lana19 and РАТАТУЙ-13 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites