Jump to content

Recommended Posts

post-3928-0-94057100-1500965482.jpg

 

На 2-3 порції бланшируємо 7-8 свіжих м'ясистих помідор. Знімаємо шкірку, видаляємо плодоніжки і нарізаємо крупно.
Очищаємо 1-2 огірки від шкірки та нарізаємо крупно огірок і 1 червоний болгарський перець.
Перебиваємо блендером чи в комбайні помідори, огірки, болгарський перець, 1-2 зубчика часнику, 
м'якушку від скибочки білого хліба, сіль, перець до смаку, соусу чилі для гостроти (до смаку), сік з половинки лимону, 
1-2 ст ложки червоного винного оцету, 1-2 ст ложки оливкової олії.
Далі перетираємо через сито наш суп. Гаспачо в холодильник на 4 години.
Готуємо крутони. М'якушку 3-4 скибочок білого хліба чи батону нарізаємо кубіками. Обсмажуємо на сковорідці з невеликою 
кількістю олії до рум'яної скоринки. Заодно і підсушимо крутони.
Наливаємо ходоний гаспачо в тарілку. Поливаємо трішки оливковою олією. Зверху крутони. 
Приправляємо свіжомолотим перцем та сіллю до смаку. Смачного!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
@РАТАТУЙ-13,Андрію, дякую за чудовий рецепт і суп!)) Відео наповнено добротою і любов'ю, до свого глядача! дякую Вам за це!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×