Перейти до вмісту
lana19

Таблица расчета классического бисквита

Recommended Posts

116295376_662731584589590_6104192671816771812_n.jpg

Автор nastya_shtapenko (ИГ)

Текст авторский

Эта таблица не 100% попадает всегда в мм и граммы, но максимально близкий результат получается.

Но напомню три основных правила:
1. Яйца не разделяем, а сразу взбиваем с сахаром.
2. Хорошо просеиваем муку
3. Используем весы

Если вы дружны с математикой, то коэффициент пропорции объема бисквита и готового веса 0,22-0,27. Для простоты подсчета можно считать 0,25 .

 




 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×