Iza 42 Опубліковано: 6 липня, 2022 Ингредиенты: Борошна - 100г Цукру - 100г Кокосової стружки - 200г Яйця - 2 шт. Розпушувача - 1 ч.л. Метод Яйця з цукром збити, додати стружку, перемішати, додати борошна з розпушувачем, перемішати. Поставити в холодильник на 30хв. Вологими руками сформувати печиво Випікати при 180 градусів 15 хв. Сухеньке, смачненьке. На фото скільки вийшло з однієї порції. Заметки Рецепт з інету, виручив, бо на ранок треба було печиво в школу. Смачно, трошки сухенькі були в вечері, але у нас вологість підвищена і стояли ніч на столі, то зранку вже були трошки м'якіше. 3 Магда, lana19 та УкраІнка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах