Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Желе Пташине молоко

Recommended Posts

Ингредиенты:

250 мл *2 шт сметани
250 мл концентрованого соку вишні
(підходить сік з  вишні
закритоїу власному соку)
250 мл*3 шт склянки води
450 гр цукру
3 ст. желатину
3 ст. какао
2 п. ванільного цукру

зображення_viber_2022-07-07_09-19-35-761.jpg

 

Метод

В каструльку вилити воду і засипати желатин, перемішати віночком, щоб не було грудочок, і відставити на 5-10 хвилин, після каструльку ставимо на повільний вогонь і постійно помішуючи розчиняємо желатин у воді. Будьте обережні, не доводьте рідину до кипіння.
Готуємо 1 шар у мисці з'єднуємо цукор (150 г) + какао, перемішуємо вінчиком, додаємо сметану, збиваємо міксером до моменту, коли цукор розчиниться сметані(обережно не перебийте сметану на масло). Наливаємо желатинову воду в склянку (250 мл) і додаємо в шоколадну суміш, перемішуємо, розливаємо по тарілочках в яких будіть подавати желе. Ставимо в холодильник застигати не менше ніж на 25 хвилин.
Коли 1 шар застиг, готуємо 2 шар у мисці з'єднуємо цукор (150 г) + ванільний цукор, перемішуємо вінчиком, додаємо сметану, розмішуємо в однорідну масу. Наливаємо желатинову воду в склянку (250 мл) і додаємо в суміш, перемішуємо, розливаємо рівномірно)) Ставимо в холодильник застигати не менше ніж на 25 хвилин
Коли 2 шар застиг, готуємо 3 шар вишневий сік змішуємо з цукром (50 г), перемішуємо вінчиком, щоб розчинився цукор. Потім виливаємо желатинову воду, що залишилась, перемішуємо і розливаємо. Теж ставимо в холодильник застигати)
Желе Пташине молоко готове)

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×