My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 8 серпня, 2022 Ингредиенты: 1,5 кг баклажан 500 г цибулі 500 г перцю солодкого 1 кг шампіньйонів 200 г цукру 60 г солі 100 мл олії+олія для смаження 100 мл оцет 0,5 ч.л. меленого чорного перцю 1 головка часнику Вихід з порції рецепта 7 шт- 0,5л салату Метод Підготовляємо овочі, баклажани очищаємо від хвостиків, з перцю - виймаємо насіння, з цибулі й часнику знімаємо шелушиння, шампіньйони від шкірочки. Нарізаємо овочі й складаємо кожний в окрему миску. Баклажани нарізаємо кубиком, перець соломкою, цибулю півкільцями, шампіньйони слайсами, часник дуже дрібно. - Баклажани присолюємо, перемішуємо й залишаємо на деякий час, щоб зійшла гіркота. - Кожний овоч крім грибів, обсмажуємо на розігрітій пательні, наливаємо олію, невелику кількість, баклажани обсмажуємо до легкого золотистого кольору, цибулю до прозорого стану, перець до м’якості. Обсмажені овочі складаємо в каструлю в якій будемо готувати салат. До них додаємо шампіньйони, сіль, цукор, олію. Все гарно перемішуємо, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, і проварюємо 20 хвилин. Постійно помішуйте. - Потім додаємо мелений чорний перець, та часник. Перемішуємо і проварюємо ще хвилини. В кінці виливаємо оцет, перемішуємо і знімаємо з вогню. Гарячим салат розкладаємо по стерилізованих баночках й закатуємо стерилізованими криничками. Закатуємо ключем, перевертаємо кожну банку вверх дном й укутуємо ковдрою, до повного охолодження. Далі салат зберігаємо в холодному місці. Салат з баклажанів та шампіньйонів готовий) 1 Наташшшка reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Akvarel 863 Опубліковано: 14 серпня, 2022 (змінено) Дякую. Спробую, має бути смачно Змінено 14 серпня, 2022 користувачем Akvarel 1 lana19 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах