My Ukraine Cook 178 Опубліковано: 17 серпня, 2022 Ингредиенты: Пательня 28 см 1 шт морква (300 г) 1 шт цибуля (200 г) 4 шт помідор (700 г) 2 шт солодкого перцю (300 г) зелень 4 ст.л олії спеції: сіль, перець заливка: 5 яєць щіпка солі Метод - Підготуємо овочі, очищаємо та гарно промиваємо. Моркву натираємо на грубу терку, цибулю нарізаємо на півкільця, помідори нарізаємо невеликими шматочками, солодкий перець соломкою, зелень нарізаємо дрібно. Кожний овоч нарізаємо в окрему миску, крім моркви та цибулі, їх можна скласти в одну. -Нагріваємо сковорідку, наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин постійно помішуючи на середньому вогні. - Далі додаємо перець, продовжуємо смажити ще 5 хвилин постійно помішуючи. - Викладаємо помідори, сіль та перець до смаку, помішую протушкуємо овочі поки не википить сік з помідорів. Періодично не забувайте помішувати. Це займе приблизно 10 хвилин. - В мисці збиваємо яйця з щіпкою солі до однорідності, додаємо дрібно нарізану зелень. Коли в овочах вже майже не буде рідини з помідор, зверху виливаємо яйця, накриваємо сковорідку кришкою, вогонь робимо мінімальний і протушкуємо все разом до моменту коли приготуються зверху яйця. Далі вимикаємо вогонь і овочеве асорті подаємо до столу. Його можна куштувати як тепле, так і охолоджене. Це дуже смачна та поживна овочева страва) Процес приготування у відео рецепті: 1 Олька reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах