Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Овочеве асорті з яєчною заливкою

Recommended Posts

Ингредиенты:

Пательня 28 см
1 шт морква (300 г)
1 шт цибуля (200 г)
4 шт помідор (700 г)
2 шт солодкого перцю (300 г)
зелень
4 ст.л олії
спеції: сіль, перець
заливка:
5 яєць
щіпка солі

зображення_viber_2022-08-17_11-16-44-888.jpg
 

Метод

- Підготуємо овочі, очищаємо та гарно промиваємо. Моркву натираємо на грубу терку, цибулю нарізаємо на півкільця, помідори нарізаємо невеликими шматочками, солодкий перець соломкою, зелень нарізаємо дрібно. Кожний овоч нарізаємо в окрему миску, крім моркви та цибулі, їх можна скласти в одну.
-Нагріваємо сковорідку, наливаємо олію, викладаємо цибулю і моркву, обсмажуємо 5 хвилин постійно помішуючи на середньому вогні.
- Далі додаємо перець, продовжуємо смажити ще 5 хвилин постійно помішуючи.
- Викладаємо помідори, сіль та перець до смаку, помішую протушкуємо овочі поки не википить сік з помідорів. Періодично не забувайте помішувати. Це займе приблизно 10 хвилин.
- В мисці збиваємо яйця з щіпкою солі до однорідності, додаємо дрібно нарізану зелень. Коли в овочах вже майже не буде рідини з помідор, зверху виливаємо яйця, накриваємо сковорідку кришкою, вогонь робимо мінімальний і протушкуємо все разом до моменту коли приготуються зверху яйця. Далі вимикаємо вогонь і овочеве асорті подаємо до столу. Його можна куштувати як тепле, так і охолоджене. Це дуже смачна та поживна овочева страва)
Процес приготування у відео рецепті:

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×