Перейти до вмісту
My Ukraine Cook

Український капусняк з м'ясом. Рецепт якому понад 100 років

Recommended Posts

Ингредиенты:

(каструля на 5л)
3,5 л води
700 г квашеної капусти
100 г пшоно
5 шт середньої картоплини
400 г м'яса
1 шт цибуля
1 шт морква
3 ст.л. томатної пасти
2 зубчики часнику
сіль, перець до смаку
зелень
50 г вершкового масла
олія для смаження засмажки

Безымянный.png

 

Метод

Замочуємо у воді м’ясо на 3-4 години, та пшоно промиваємо і теж намочуємо на 20 хвилин.
- В каструлю наливаємо (5л) 3,5 л води холодної, кладемо м’ясо(для капусняку я беру свинину, м’якиш та кістки). Ставимо на вогонь доводимо до кипіння і проварюємо 15 хвилин( не забуваємо знімати шумівкою пінку , яка буде утворюватися від м’яса)
- Як провариться м’ясо, додаємо квашену капусту(рекомендую руками віджати зайвий маринад з квашеної капусти), продовжуємо варити 30 хвилин.
- Далі додаємо пшоно та цілу очищену картоплю, зменшуємо вогонь і варимо 1 годину, але упродовж цієї години слідкуємо, за картоплею, і коли вона звариться, виймаємо і робимо з неї пюре.
- Коли пройшла 1 година, додаємо пюре, засмажку, нарізану зелень, часник, сіль, перець мелений чорний, вершкове масло. Все гарно перемішуємо, і далі проварюємо після закипання 5-10 хвилин на маленькому вогні. Далі вимикаємо вогонь(можна накрити рушником, щоб капусняк настоявся) і подаємо до столу
Український капусняк з квашеної капусти та м’ясом готовий)
Процес приготування у відео рецепті:

 

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×