спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Ингредиенты: Яйця 2шт*60=120 гр Цукор 120 гр Ванілін Какао 30 гр Масло вершкове або маргарин 120 гр Молоко 100 гр Борошно 175 гр Розпушувач 10 гр Вологі і дуже шоколадні мафіни, а якщо додати начинку і крем зверху, отримаємо святковий варіант капкейків В мене дечко велике, вміщує 27 штук, тому роблю одразу три порції. Для цього я трішки погралась з формами і тепер можу тіста наливати рівно по паперову капсулу, за рахунок чого маю величенькі мафіни. ( приблизно 65 гр верхній діаметр 7 см, нижній 5 см, висота 5 см ) Як це зробила за посиланням Як саме показала за посиланням Ось мій робочий склад продуктів на три порції ( трішки змінені, але ви можете спиратись на основний варіант, а потім вже додати свої корективи, під свої умови і бажання ) Яйця 6шт*60=360 гр Цукор 360 гр Ванілін Какао 60 гр ( в мене какао темне, тому його менше) Масло вершкове або маргарин 360 гр ( або 180 гр масла +180 гр олії) Молоко 300 гр Борошно 525-555 гр Розпушувач 30 гр Приготування: Яйця збити з цукром ( в комбайні 15 хв) Масло розтопити, додати молоко, просіяне какао і частину борошна ( борошна додаю так, щоб вийшла не густа суміш, як сметанка. Роблю це для того, щоб потім була менша кількість сухого борошна, яке потрібно ввести в збиті яйця. Завдяки цьому запобігаю зайвому просіданню тіста) Не вимикаючи комбайна вливаю ( не повільно) в діжу суміш яйця і одразу вимикаю комбайн. Далі працюємо швидко! Виливаю все в широку миску, просіюю на всю площину борошно з розпушувачем, в два етапа і швидко замішую тісто (я завжди так роблю, ніколи не замішую тісто в діжі комбайна. Чим глибше шар тіста, тим важче вмішати борошно. При такому замісі збите тісто швидко осідає) Розкладаю по формам за допомогою ложки для морозива, мені так зручно і розмір готового виробу виходить однаковим. Випікати при температурі 180 гр. Пробувати на готовність шпажкою не раніше, ніж почуєте смачний аромат. Смачного! Віримо в ЗСУ! Чекаємо Перемогу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 225 Опубліковано: 26 лютого, 2023 Дуже весняні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 28 лютого, 2023 Справжня спокусниця!! Я не встигаю за вами пекти смаколики)) Пишу шокомафіни в чергу, правда, будуть вони без прекрасних квітів!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
спокусницЯ 6 538 Опубліковано: 1 березня, 2023 @Алцьона я знаю твою моторність, так що пробуй! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фросина232 7 Опубліковано: 19 березня, 2023 Дуже гарні маффіни. Я їх дуже полюбляю і їсти, і готувати. Ну дуже вони смачні виходять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах