Максим Chef 196 Опубліковано: 25 квітня, 2023 Ингредиенты: Баклажан 1 шт Часник сушений 4 г Паприка копчена 2 г Сіль Перець Олія 30 г Помідор 40 г Моцарела 50 г Йогурт 50 г Часник 1 г Кріп 2 г Сік лимона 10 г Листя салату 15 г Приготування Беремо 1 баклажан, розрізаємо його навпіл; Потім робимо легкі прорізи ножем та змащуємо олією зі спеціями; Ставимо його в попередньо розігріту духовку 220С (428F) на 40 хв; В окремій мисці змішуємо йогурт з тертим часником, нарізаним кропом, все це солимо та вимішуємо; Змащуємо дві половинки баклажану і посипаємо моцареллою; Додаємо зверху нарізаний помідор і випікаємо ще 15 хв. Смачного! 1 Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах