Перейти до вмісту
Максим Chef

Баклажани в йогурті

Recommended Posts

Ингредиенты:

Баклажан 1 шт 
Часник сушений 4 г
Паприка копчена 2 г
Сіль 
Перець 
Олія 30 г
Помідор 40 г
Моцарела 50 г 
Йогурт 50 г
Часник 1 г
Кріп 2 г
Сік лимона 10 г
Листя салату 15 г

Screenshot_33.jpg

 

Приготування


Беремо 1 баклажан, розрізаємо його навпіл; 
Потім робимо легкі прорізи ножем та змащуємо олією зі спеціями; 
Ставимо його в попередньо розігріту духовку 220С (428F) на 40 хв;
В окремій мисці змішуємо 
йогурт з тертим часником, нарізаним кропом, все це солимо та вимішуємо; 
Змащуємо дві  половинки баклажану і посипаємо моцареллою; 
Додаємо зверху нарізаний помідор і випікаємо ще 15 хв. 
Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×