Jump to content
Sign in to follow this  
НатальяН

Баклажани по-Грузинськи

Recommended Posts

Ингредиенты:

Баклажани - 2 кг
Помідори - 600 г
Болгарський перець - 600 г
Часник - 1-2 головки (можна більше)
Гіркий перець - 1-2 (на свій смак)
Олія рослинна - 100 мл
Оцет 9% - 70 мл
Цукор - 150 г
Сіль – 2 ст.л. без йоду

5390946442480313364.jpg

 

Метод

Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою.

У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв.

Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання.

Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад,  або в макарони (або у  будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько!

 

Зробила на пробу.
Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі").

Мліло більше години

Супер смачна штука!
Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. 

 

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

Share this post


Link to post
Share on other sites

Так це моє соте, може пропорції трішки відрізняються і варю 20 хвилин. Так, це дуже смачно! Я таке закриваю років 15 чи більше.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×