НатальяН 9 Posted September 4, 2024 Ингредиенты: Баклажани - 2 кг Помідори - 600 г Болгарський перець - 600 г Часник - 1-2 головки (можна більше) Гіркий перець - 1-2 (на свій смак) Олія рослинна - 100 мл Оцет 9% - 70 мл Цукор - 150 г Сіль – 2 ст.л. без йоду Метод Баклажани нарізати кільцями (1 см) посипати 1 ст. солі, перемішати та залишити на годину. Потім промити холодною водою. У блендері (або м'ясорубці) прокрутити помідори, часник та перці. Перелити суміш у каструлю, додати оцет, сіль, цукор, олію. Як тільки закипить – додаємо баклажани. Варимо суміш на помірному вогні, помішуючи 30 хв. Банки та кришки простерилізувати. Закривати суміш відразу гарячою. Перевернути догори дном і залишити до повного остигання. Супер-смачні баклажани на зиму! Можна їсти як закуску. А можна додавати їх у лазанью, наприклад, або в макарони (або у будь-яку крупу) з фаршем - це дуже смачненько! Зробила на пробу. Все у мультиварку без тиску (у мене є режим "як у печі на низькій температурі"). Мліло більше години Супер смачна штука! Чоловік щойно приїхав і за один раз усе з'їв. Україна Київ Війна росії з Україною День 924 3 lana19, Справжня господиня and ОленаМ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3492 Posted September 7, 2024 Так це моє соте, може пропорції трішки відрізняються і варю 20 хвилин. Так, це дуже смачно! Я таке закриваю років 15 чи більше. 1 ОленаМ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites