Максим Chef 196 Опубліковано: 29 червня, 2023 Чи то піца чи то пиріг, вирішуйте самі. Одне точно скажу, це дуже смачно. Цибуля - 150 грам Болгарський перець - 80 грам Вершкове масло - 30 грам Фарш із яловичини - 400 грам Часник - 15 грам Кетчуп - 80 грам Кабачок - 140 грам Тісто для піци - 1 шт (рецепт є на каналі) Сир сулугуні - 140 грам Кріп - 10 грам Копчена паприка - 2 грами Сіль Цукор -10 грам Олія - 30 грам На розігріту сковорідку наливаємо олію, додаємо 150 грам цибулі та смажимо; Болгарський перець (80грам) нарізаємо кубиками та додаємо до цибулі, додаємо 30 грам вершкового масла; На розігріту сковорідку додаємо олію та фарш із яловичини (400 грам), обсмажуємо; Натираємо на терці часник (15 грам) та додаємо його до фаршу, також додаємо копчену паприку, сіль та цукор, і ще кетчуп (80грам); Все гарно тушкуємо до додаємо підсмажену цибулю з перцем; Нарізаємо кабачок (140 грам) кільцями та солимо та додаємо муку; Підсмажуємо кабачок з двох сторін; Натираємо 140 грам сулугуні; Нарізаємо 10 грам укропу; Із тіста для піци (репертуар ідеального тіста для піци є на каналі) формуємо основу для нашої піци та викладаємо його на форму застелену пергаментом; Зверху на тісто викладаємо приготований фарш з овочами, посипаємо начинку укропом, натертим сиром та кабачком; Розіграємо духовку до 240 С (464 F) і ставимо в духовку на 15 хвилин; Смачно:) 3 musinka, fronya40 та Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
musinka 1 975 Опубліковано: 30 червня, 2023 Цікавий рецепт. Треба пробувати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах