Перейти до вмісту
Максим Chef

Піца з фаршем та кабачком

Recommended Posts

Чи то піца чи то пиріг, вирішуйте самі. Одне точно скажу, це дуже смачно. 

 

Цибуля - 150 грам 

Болгарський перець - 80 грам

Вершкове масло - 30 грам 

Фарш із яловичини - 400 грам

Часник - 15 грам

Кетчуп - 80 грам 

Кабачок - 140 грам 

Тісто для піци - 1 шт (рецепт є на каналі)

Сир сулугуні - 140 грам

Кріп - 10 грам 

Копчена паприка - 2 грами

Сіль 

Цукор -10 грам 

Олія - 30 грам 

 

На розігріту сковорідку наливаємо олію, додаємо 150 грам цибулі та смажимо;

Болгарський перець (80грам) нарізаємо кубиками та додаємо до цибулі, додаємо 30 грам вершкового масла;

На розігріту сковорідку додаємо олію та фарш із яловичини (400 грам), обсмажуємо; 

Натираємо на терці часник (15 грам) та додаємо його до фаршу, також додаємо копчену паприку, сіль та цукор, і ще кетчуп (80грам);

Все гарно тушкуємо до додаємо підсмажену цибулю з перцем;

Нарізаємо кабачок (140 грам) 

кільцями та солимо та додаємо муку;

Підсмажуємо кабачок з двох сторін;

Натираємо 140 грам сулугуні;

Нарізаємо 10 грам укропу;

Із тіста для піци (репертуар ідеального тіста для піци є на каналі) формуємо основу для нашої піци та викладаємо його на форму застелену пергаментом;

Зверху на тісто викладаємо приготований фарш з овочами, посипаємо начинку укропом, натертим сиром та кабачком;

Розіграємо духовку до 240 С (464 F) і ставимо в духовку на 15 хвилин;

 

Смачно:)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×