Перейти до вмісту
Максим Chef

Рецепт з курки та кабачку

Recommended Posts

Це шедевр, якщо ви шукаєте щось корисне та смачне:)

 

Кабачок - 240 грам 

Куряче філе - 1шт

Сулугуні - 100 грам

Яйце куряче - 1 шт

Сухий часник - 2 грама 

Сіль, перець

Мука - 60 грам;

Кріп - 10 грам 

 

Спосіб приготування: 

Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;

Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;

Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;

На деко вистилаємо пергамент;

Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;

Викладаємо кульки на пергамент;

Ставимо страву в розігріту до 220 С (428F) духовку на 17 хвилин;

 

Смачного!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×