Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Рецепт з курки та кабачку

Recommended Posts

Це шедевр, якщо ви шукаєте щось корисне та смачне:)

 

Кабачок - 240 грам 

Куряче філе - 1шт

Сулугуні - 100 грам

Яйце куряче - 1 шт

Сухий часник - 2 грама 

Сіль, перець

Мука - 60 грам;

Кріп - 10 грам 

 

Спосіб приготування: 

Натираємо кабачок та вижимаємо його, щоб не було зайвої води;

Куряче філе та сулугуні нарізаємо на кубики;

Додаємо яйце, сухий часник, сіль, перець, муку та кріп;

На деко вистилаємо пергамент;

Все перемішуємо виделкою та формуємо кульки;

Викладаємо кульки на пергамент;

Ставимо страву в розігріту до 220 С (428F) духовку на 17 хвилин;

 

Смачного!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×