Максим Chef 196 Опубліковано: 11 липня, 2023 Креативний та простий рецепт зі звичайного кабачка та фаршу Котлети: Цибуля - 180 г Фарш - 400 г Сухий часник - 2 г Паприка копчена - 2 г Сіль, перець Вода - 50 г Моцарела - 50 г Соус: Сметана - 100 г Огірок - 20 г Кріп - 2 г Часник - 1 г Перець чорний Сіль Булочки: Кабачок - 350 г Яйце - 1 шт Мука - 50 г Панірувальні сухарі - 100 г Олія - 120 г Помідор - 60 г Листя салату - 40 г Спосіб приготування: Нарізаємо мілко цибулю та додаємо її до фаршу, додаємо сухий часник, копчену паприку, сіль, перець і все перемішуємо; Додаємо воду та цибулю, знову гарно перемішуємо; Формуємо котлетки; Готуємо соус: До сметани додаємо мілко нарізаний огірок, укроп та мілко нарізаний часник, сіль та чорний перець; Нарізаємо кабачок товстими кільцями та посипаємо сіллю, перемішуємо та посипаємо мукою; В окремій мисці одне яйце з сіллю перемішуємо ретельно вилкою, Кабачки в муці занурюємо в яйце з двох сторін, щоб кабачок повністю був покритим яйцем; Потім обвалюємо його в панірувальних сухарях; Викладаємо кабачки на розігріту сковорідку з олією; Обсмажуємо до хрусткої скоринки з двох сторін; Сформовані раніше котлетки з фаршу також обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією з двох сторін; Нарізаємо помідор кільцями, нарізаємо листя салату; Далі, збираємо бургер. Кабачок намазуємо соусом, кладемо помідор, листя салату, котлету, кабачок. Супер, наш бургер готовий:) 1 Toxa reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах