Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Куряче стегно, готую тільки так

Recommended Posts

Інгредієнти:

Куряче стегно - 6 шт

Сіль, перець 

Картопля - 1700 грам 

Морква - 110 грам 

Цибуля - 160 грам 

Томатна паста - 90 грам

Сметана - 120 грам 

Вода - 1 літр 

Кріп 

 

Спосіб приготування:

З курячого стегна  вирізаємо кісточки, солимо та перчимо;

На розігріту сковорідку наливаємо олію та викладаємо курячі бедра, солимо та перчимо, підсмажуємо з двох сторін курячі бедра;

Чистимо картоплю, моркву та цибулю;

Нарізаємо цибулю кубиком;

Моркву натираємо на терці; 

Підсмажуємо моркву та цибулю на сковорідці; 

Робимо соус: томатну пасту, сметану та воду, перемішуємо та заливаємо соусом тушковану цибулю та моркву на сковорідці, протушковуємо;

Нарізаємо кріп;

Додаємо кріп до сковорідки;

Нарізаємо картоплю кільцями, додаємо сіль та перець;

В форму викладайте кільця картоплі та викладаємо курячі бедра зверху;

Залийте все соусом та накриваємо фольгою; 

Ставте в розігріту до 230 С (446F) на 1 годину; 

Потім зніміть фольгу та запікайте без фольги 5-7 хвилин;

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×