Перейти до вмісту
Максим Chef

Куряче стегно, готую тільки так

Recommended Posts

Інгредієнти:

Куряче стегно - 6 шт

Сіль, перець 

Картопля - 1700 грам 

Морква - 110 грам 

Цибуля - 160 грам 

Томатна паста - 90 грам

Сметана - 120 грам 

Вода - 1 літр 

Кріп 

 

Спосіб приготування:

З курячого стегна  вирізаємо кісточки, солимо та перчимо;

На розігріту сковорідку наливаємо олію та викладаємо курячі бедра, солимо та перчимо, підсмажуємо з двох сторін курячі бедра;

Чистимо картоплю, моркву та цибулю;

Нарізаємо цибулю кубиком;

Моркву натираємо на терці; 

Підсмажуємо моркву та цибулю на сковорідці; 

Робимо соус: томатну пасту, сметану та воду, перемішуємо та заливаємо соусом тушковану цибулю та моркву на сковорідці, протушковуємо;

Нарізаємо кріп;

Додаємо кріп до сковорідки;

Нарізаємо картоплю кільцями, додаємо сіль та перець;

В форму викладайте кільця картоплі та викладаємо курячі бедра зверху;

Залийте все соусом та накриваємо фольгою; 

Ставте в розігріту до 230 С (446F) на 1 годину; 

Потім зніміть фольгу та запікайте без фольги 5-7 хвилин;

 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×