Справжня господиня 3 394 Опубліковано: 21 серпня, 2023 Ингредиенты: 7 ст.л. цукру 3 ст.л. молока 2 ст.л. какао 50 г сливочного масла Метод Варити 3 хвилини цукор + молоко + какао. Добавити 50 г сливочного масла, розмішати. Застигає швидко! Це в мене глазур на еклери, подобається, смачна. Замість молока можно добавити воду, але смак буде трохи інакший. Украіна Дніпро Війна росії з Україною День 544 4 lana19, Алцьона, Дяна та 1 other reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mildewed 2 Опубліковано: 7 листопада, 2023 Я завжди на кекси роблю таку глазур. І смак кращий і дуже привабливо виглядають на столі))) 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алцьона 12 061 Опубліковано: 22 листопада, 2023 Саме таку глазур я і шукала. Простеньку, швидку і смачненьку! Дякую! Тепер вона буде частий гість на моїй випічці! 1 Справжня господиня reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах