Перейти до вмісту

Recommended Posts


 

Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.

Баклажан - 650 г (2 шт великих) 
Сіль, перець 
Оливкова олія - 20 г
Цибуля - 180 г
Перець болгарський - 100 г
Зелена цибуля - 30 г
Фарш із яловичини - 400 г
Сухий часник - 2 г
Кетчуп - 50 г
Соєвий соус - 20 г
Моцарела - 100 г


Спосіб приготування:
Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин;
Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; 
Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; 
Натираємо моцарелу; 
На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;
Зверху кладемо базилік та моцареллу;
Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Цікаво!  Треба дочекатися своїх баклажанів. А то  з такою погодою, як в цьому році в травні, боюсь що в стаканах зацвітуть.

Прихований текст

Перці вже цвітуть в стаканах

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×