Jump to content

Recommended Posts


 

Я впевнений - це буде ваша найулюбленіша страва з баклажану.

Баклажан - 650 г (2 шт великих) 
Сіль, перець 
Оливкова олія - 20 г
Цибуля - 180 г
Перець болгарський - 100 г
Зелена цибуля - 30 г
Фарш із яловичини - 400 г
Сухий часник - 2 г
Кетчуп - 50 г
Соєвий соус - 20 г
Моцарела - 100 г


Спосіб приготування:
Нарізаємо баклажан товстими кільцями, посипаємо сіллю та перцем, поливаємо оливковою олією, перемішуємо, викладаємо їх на застелену пергаментом форму та ставимо в пічку на 190 С на 15 хвилин;
Нарізаємо цибулю, болгарський перець та зелену цибулю; 
Обсмажуємо цибулю, та додаємо фарш із яловичини, болгарський перець, сухий часник, сіль, кетчуп, соєвий соус та зелену цибулю. Тушкуємо все разом; 
Натираємо моцарелу; 
На засмажені баклажани додаємо тушений фарш;
Зверху кладемо базилік та моцареллу;
Запікаємо в духовці на протязі 10 хвилин при температурі 200 С

Share this post


Link to post
Share on other sites

Цікаво!  Треба дочекатися своїх баклажанів. А то  з такою погодою, як в цьому році в травні, боюсь що в стаканах зацвітуть.

Прихований текст

Перці вже цвітуть в стаканах

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×