Перейти до вмісту
Максим Chef

2 чудових рецепти з баклажану

Recommended Posts

https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G

 

1 рецепт 

Баклажан - 4 шт 
Болгарський перець - 1 шт 
Помідор - 1 шт 
Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) 
Сіль 
Перець 
Часник - 20 г 
Зелень - 15 г 
Сітка жирова баранини - 500 г

Для соусу : 
Баклажан - 1 шт 
Кріп - 10 г 
Часник - 1 г 
Йогурт без цукру - 150 г 
Сіль за смаком

 

2 рецепт 

1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. 
Додаємо сіль та сухий часник. 
Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. 
Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. 
Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку.

Готуємо соус Dorblu:
Сир Dorblu - 40 г 
Біле вино - 30 г 
Вершки 18% - 60 г 
Сіль за смаком 

Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×