Максим Chef 196 Опубліковано: 17 червня https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G 1 рецепт Баклажан - 4 шт Болгарський перець - 1 шт Помідор - 1 шт Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) Сіль Перець Часник - 20 г Зелень - 15 г Сітка жирова баранини - 500 г Для соусу : Баклажан - 1 шт Кріп - 10 г Часник - 1 г Йогурт без цукру - 150 г Сіль за смаком 2 рецепт 1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. Додаємо сіль та сухий часник. Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку. Готуємо соус Dorblu: Сир Dorblu - 40 г Біле вино - 30 г Вершки 18% - 60 г Сіль за смаком Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉 1 Natali06 reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах