Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

2 чудових рецепти з баклажану

Recommended Posts

https://youtu.be/vvNaVM43Bpc?si=xhO4wVf8bt_JEX5G

 

1 рецепт 

Баклажан - 4 шт 
Болгарський перець - 1 шт 
Помідор - 1 шт 
Яловичий фарш - 1.5 кг (бажано ошийок) 
Сіль 
Перець 
Часник - 20 г 
Зелень - 15 г 
Сітка жирова баранини - 500 г

Для соусу : 
Баклажан - 1 шт 
Кріп - 10 г 
Часник - 1 г 
Йогурт без цукру - 150 г 
Сіль за смаком

 

2 рецепт 

1 баклажан чистимо від шкірки, замотуємо у стрейч плівку та готуємо в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини. Дістаємо та робимо його плоским. 
Додаємо сіль та сухий часник. 
Збиваємо 1 яйце та додаємо 30 грам молока. 
Паніруємо в борошні, потім кладемо в яйце та паніруємо хлібною паніровкою. 
Смажимо з двох сторін при невисокій температурі, потім перекладаємо на серветку.

Готуємо соус Dorblu:
Сир Dorblu - 40 г 
Біле вино - 30 г 
Вершки 18% - 60 г 
Сіль за смаком 

Кладемо баклажан на тарілку, подаємо з салатом та теплим соусом Dorblu. Смачного😉

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×