Jump to content
Sign in to follow this  
Справжня господиня

Галета з абрикосами або будь-якою фруктовою начинкою

Recommended Posts

Ингредиенты:

Тісто 
Борошно 250 г
Цукор 2 ст.
Сіль щіпка
Розпушувач 3 ч. л. (10г)
Олія раф.  70 г
Окріп 100 мл

449102517_472173482027936_9219798189733968940_n.jpg

Метод


Тісто замісити - до борошна додати цукор, сіль, розпушувач, перемішати, влити олію і влити окріп (можна просто дуже гарячу воду). Замісити тісто ложкою, як трохи охолоне, вимісити рукою.
Покласти на холод 30 хвилин.

Абрикоси проварити з крохмалем та цукром.


Далі сформувати галету прямо на тефлоновому листі на деку, викласти начинку, загорнути краї.
Випікати за 200 град. без конвекції режим верх-низ приблизно 25-30 хвилин.

 

Галетний бум!
Ось таку галету спекла сьогодні, встигла у віконце, коли була електроенергія.
Поки ходила за планшетом для фото, чоловік встиг відхопити шматок до чаю.
Тісто виходить дуже смачним, м'яким, пишним. Начинки можна будь-які, зазвичай роблю, з чим знайшла.
Всім смачного!

 

Україна. Дніпро

Війна росії  з Україною

День 855

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×