Jump to content
Sign in to follow this  
Максим Chef

Секрети домашньої піци.

Recommended Posts

Тісто:
Дріжджі - 10 г
Вода температурою 30 градусів 255 г 
Мука - 500 г
Олія оливкова - 45 г
Сіль - 10 г
Цукор - 10 г 


Спосіб приготування: 
10 грам сухих дріжджів заливаємо водою температурою кімнатної температури розмішуємо та відставляємо, щоб дріжджі розчинились;
В окрему миску насипаємо 500 грам муки, додаємо 10 грам солі та 10 грам цукру. Перемішуємо все;
Муку з сіллю та цукром додаємо в миску з дріжджами;
Додаємо 45 грам олії, перемішуємо та вимішуємо тісто;
Можна додати трошки олії на руки, щоб тісто не липло до рук під час вимішування;
Робимо три порції тіста;
Беремо три тарілки і змащуємо їх олією трошки. Туди кладемо наше тісто та накриваємо харчовою плівкою;

Тісто підходить 1,5 години

Стіл посипаємо мукою борошном, викладаємо на нього тісто та посипаємо зверху борошном також формуємо піцу;

Соус:
Томати палаті - 120 грам 
Базилік - 2 листочка 
Оливкова олія - 40 грам 
Сухий часник - 2 грами 
Перець, сіль 

Приготування соусу:
120 грам томатів пелаті виливаємо в блендер, додаємо базилік, оливкову олію, сухий часник, перець, сіль;
Збиваємо все в блендері;
Наш соус готовий;

Начинка:
Шампіньйони - 45 грам 
Сир моцарела - 200 грам
Соєвий соус - 20 грам 
Цибуля - 20 грам 
Томатний соус - 120 грам 
Салямі - 100 грам 
Болгарський перець - 30 грам 


Нарізаємо шампіньйони та маринуємо їх в соєвому соусі та олії;
Нарізаємо цибулю;
На піцу зверху намазуємо томатний соус; 
Кладемо цибулю та посипаємо сиром, додаємо салямі та гриби;
Нарізаємо болгарський перець мілким кубиком та додаємо зверху;
Ставимо в розігріту до 250 С  піч та випікаємо 15 хвилин;
Смачного)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×