Перейти до вмісту
Коник

Вафлі кабачкові

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачки - 200г
Яйця – 2 шт.
Вершки - 100мл
Борошно -  80(100)г
Розпушувач - 10 г
Сіль та спеції - за смаком

istockphoto-1170334242-2048x2048.jpg

Метод

У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці.
Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку.
Також можна додати улюблені спеції.
Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності.
Час приготування залежить від потужності вафельниці.
У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією.

 

Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину.
Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались!

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×