Коник 262 Опубліковано: 4 вересня Ингредиенты: Кабачки - 200г Яйця – 2 шт. Вершки - 100мл Борошно - 80(100)г Розпушувач - 10 г Сіль та спеції - за смаком Метод У кабачків прибрати хвостики і натерти на тертці. Трохи віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо до кабачків яйця, сметану, рубану зелень. Трохи солимо до смаку. Також можна додати улюблені спеції. Далі додаємо пару столових ложок борошна і ретельно перемішуємо. Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і випікаємо до готовності. Час приготування залежить від потужності вафельниці. У середньому для цього тіста достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією. Дівчата, вафлі просто супееер. Дуже смачні! Єдину відсеб'ятину додала, готувала суп і залишилась цибуля разом з морквою, обмежені, то я їх додала, але не думаю, що це суттєво змінило картину. Вони одразу зі скоринкою, а потім стають м'якенькі. Мамі теж сподобались! Україна Київ Війна росії з Україною День 924 3 lana19, Natali06 та Дяна reacted to this Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах