Перейти до вмісту
НатальяН

Вафлі з кабачків або броколі. Рецепт та рецепт утилізація

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачок 
Рисове борошно - 5 ст.л.
Борошно – 3 ст.л.
Яйце - 1 шт.
Сіль - за смаком
Цукор - за смаком
Розпушувач - 1/2 ч.л.

5303443566225386167.jpg

 

Метод


Кабачок очистити та порізати на кільця. Молодий кабачок очищати від шкірки не потрібно . Усі інгредієнти скласти в глечик - блендер і подрібнити до одержання рідкого однорідного тіста.
Масу, що вийшла, викладаємо по 1.5-2 столові ложки в кожну комірку вафельниці і печемо до готовності.

Screenshot_163.png
Час приготування залежить від потужності вафельниці.
У середньому для цього тесту достатньо 10-12 хвилин. Вафельницю перед вживанням рекомендовано змастити олією.

Взяла цей рецепт за основу та утилізувала продукти з холодильника.
Попередньо відварила броколі  2-3 хвилини.
Додала яйце.
Пастеризовані білки із пачки;
І трохи кефіру старого.
На око рисового та звичайного борошна.
Замість солі - приправа 10 овочів
Трохи цукру
Десь 15 гр розпушувача. Тому що броколі було грам 700, а то й 800. 
Виходить не зовсім цей рецепт. Але принцип той самий.
Все пробиваю в  блендері і випікаю.

 

 

Україна

Київ

Війна росії  з Україною

День 924

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×